Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

(nie pamiętam już jak to jescze nie dawno wstawałam o 6.30
potem pojechałam z mamą do hurtowni bieliźniarskiej i się obkupiłyśmy w galotki, i tym podobne cudeńka;-) a później musiałam za M (bo mnie wyjechal w interesach) negocjować warunki ze strategicznym partnerem (powiem wam, że po dluższym niebycie zawodowym całkiem dobrze mi poszłlo) i jakoś tak trochę odżyłam aczkolwiek zauważyłam, że jak jestem ponad godzinę po za domem to już chorobliwie tęsknię za moją księżniczką
a jutro przyjeżdża mój tatus po mamusię i mi ją zabiera.....
aczkolwiek nie na długo bo w czwartek przyjeżdżają i mama będzie ze mną tydzień, ponieważ wymyśliliśmy z M żeby Kornelek nie czuł się gorzej od innych kolegów z klasy, że nie był nigdzie na feriach z powodu 'niejeżdżącej" siostry i jadą chłopaki sobie w góry.A że mój M niejeżdżący na nartach to zabiera ze sobą teścia (który uwielbia narty:-)) i tym sposobem największą radość z ferii będzie miał tatuś, bo synuś z dzidziusiem będzie śmigał po górkach a tatuś z ciepłym grzańcem wypoczywał
a my dziewuchy bedziemy za nimi tesknić:-)

:-(

lekarz,zielona górka,doradca finansowy,zakupy w markecie...(bardzo bym chciała Cię poznać) mam nadzieję że nam się uda przy 2 naszym wyjeżdzie.dobrze byłoby gdybysmy miały swoje numery zawsze to łatwiej się kontaktować jak już będziemy na miejscu.
;-)
studiuje, wychowuje synka i ..męża
gospodyni domowa i to tego jeszcze dusza towarzystwa
:-):-):-) jak ty to robisz kochana???
jakoś tak sory no...
ehhh do niczego