reklama

Mazurskie mamy !!!

Melduję się i ja- dziś trochę lepiej-noc minęła nam nawet spokojnie-częściej moj J wstawał do Kubcia więc mogłam trochę pokimać.teraz odlądali klub myszki miki.a ja spisuję przepis na babyczki moze cos upiekę??? bo tak mi się zachciało czegos słodkiego!!! muszę też obiadek naszykować -hmmm-nie wiem tylko co???

Aga-cieszę się że u Was ok,i znów życzę bezpiecznego lotu-aha i napisz jak już będziecie na miejscu!!!

Tosika-masz rację 100% jesli chodzi o tą wypowiedz o facetach!!! :tak:

Kinga-głowa do góry!! dobrze będzie :tak: zobaczysz!

Marta -co tam u Was od rana słychać?:happy:

reklama
my wróciliśmy ze spacerku :tak: było mrożno i bialutko.Kuba właśnie zasnął a my z mężusiem mamy chwilę dla siebie....:-):tak: na szperanie po internecie-lukamy oferty marketowe bo jutro szał zakupów!!!! :-D:-D:-D:rofl2:

Witam :-D
my po gościnie rodzinnej
za godzinkę wychodzimy ze znajomymi do baru na piwko i coś do jedzonka :-)
wieczór spędzam w łóżeczku u boku męża i przed TV
a jutro zaczynamy pakowanie i w nocy z poniedziałku na wtorek lecimy do UK

Więcej napiszę jak dolecimy do UK i się ogarniemy bo pracy w domku będzie dużo :szok: ogólnie sprzątanie.

Życzę miłego wieczorku :-)

Bardzo, bardzo dziękuje za życzonka:-):-):-):-):-)
a ja dzisiaj mam labę, bo u nas zasada jest że kto ma urodzinki ten w ten dzień zupełnie nic nie robi , tylko bąki zbija:-p a ze dostałam od mężusia w prezencie nowego laptopika (dodam, że różowego:-p - trochę kicha ale cóż, kiedyś zażartowałam mu że marzy mi sie różowy laptopik, i teraz muszę cierpieć za swoje słowa;-)) to się bawię nową zabawką:-D:-D:-D tatuś poszedł na drugie spanko córeczkę usypiać (coś słyszę że mu to kiepsko wychodzi:rofl2:) a ja czekam na koleżankę:-)
Agnieszka to macie ostatnie podrygi w PL:happy: kiedy teraz znowu będziecie nas odwiedzać??
Kinga jak tam samopoczucie, lepiej??:-)
Kasia no jutro zaszalejecie, przeceny jeszczez wszędzie są, proponuję najpierw alfę, późnę real (jeszcze fajne przeceny są w kiddie koło reala:tak:)
Atra zapraszam na faworki, jeszcze zostały heheheh

Tosika-prawdę mówiąc plan jest prawie taki jak napisałaś-najpierw alfa,potem lekarz u szpitalu miejskim potem ,zientary malewskiej (ta zielona górka tam jest) real,praktiker,media,no i to kidiie.kurcze jak my to wszystko obskoczymy????:confused::tak::rofl2:

aha-zapomniałam dodać-a Ty Tosika leń sie ile wlezie w końcu masz ŚWIĘTO!!!! :tak::tak::tak::tak::tak::tak::happy::happy::happy::happy::tak::tak::tak::tak::tak::-D

Dziewczynki gdzie jesteście moje kochane????
my oglądaliśmy przed chwilką "RATATUJ" a teraz idziemy na kolacyjkę :-p wpadnę pózniej -może będziecie???:confused:???

tosika- kolejny wypad do Pl planowany jest na lipiec albo sierpień :-)

właśnie wróciliśmy z miasta-byliśmy na spotkaniu ze znajomymi i było super :-)
Jutro zaczynamy pakowanie,troszkę mi smutno odjeżdżać ale niestety takie życie i nic się nie da zrobić,minie jakiś czas i znowu się przyzwyczaję do codzienności :-)
miłego wieczorku laseczki

reklama
a co tu za cichość i spokojność???? gdzie Wy buszujecie??? meldować!!!!

Aga-miłego oglądania!!! :tak::-)
ja zaraz też uciekam do łóżka bo jutro rano musimy wcześnie wstać.odezwę się po powrocie-pewnie wieczorkiem opowiem Wam co i jak u lekarza i na zakupach :tak::happy:

Dobrej nocki kochaniutkie!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry