Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam
Tak z pracy jestem zadowolona lecz jak to bywa pracować przez agencje,nie zawsze się idzie do pracy,dziś np.nie idę bo nie potrzebują tylu ludzi heh
Marta jedz ile chcesz,nie żałuj sobie niczego i oszczędzaj się kochana.Zdrówka życzę Atra Tobie również zdrówka życzę
Heh no i Kingę chyba też rozłożyło jakiś czas temu lecz mam nadzieję że już lepiej,również zdrówka życzę
aga fajnie że jestes zadowolona. widze ze to cos podobnego jak ja w bi-es robiłam na produkcji perfum. marta wracaj do zdrowia marta100 mmm truskawki! )) mniami ale sobie dogadzasz )
a my dziś bylismy u tesciow cały dzień. pomagalismy im w wyborze kupna nowego auta byłam też u ginekologa sie przebadac, zrobił mi cytologię. po badaniu dowcipnym hehe wszystko jest ok. wyliczył mi dokładnie dni płodne itd dał kalendarzyk.. wiec gotowa już jestem prawie do staranek oby sie udało w tym roku!
A mój Synek się chyba rozchorował, kaszle biedaczek, dzisiaj go do przedszkola nie zaprowadziłam, dałam lekarstwa, niech się dziecinka kuruje.
a u mnie bez zmian, dzisiaj wizyta u gina, ciekawa jestem jak tam moja Fasolinka:-)
hej
u nas dobrze-siedzimy na dworze.większość czasu.
może niedługo zacznę pracę dodatkową.....ale to jeszcze nic pewnego.
pozdrawiam Was wszystkie-i te które o mnie pamiętają i te które zapomniały....... Martuś-dzięki że pytasz. miłej nocki!!!!