reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Aga extra, ze w pracy fajniei ze Ci odpowiada.

Atra zdrówka, ja mam chyba alergie, ciągle mi z nosa cieknie:-( mam nadzieje, że szybko przejdzie.

A ja dzisiaj juz kg truskawek zjadłam;-) wielką chęć miałam i teraz już mi dobrze:-D:-D

Witam
Tak z pracy jestem zadowolona lecz jak to bywa pracować przez agencje,nie zawsze się idzie do pracy,dziś np.nie idę bo nie potrzebują tylu ludzi heh

Marta jedz ile chcesz,nie żałuj sobie niczego i oszczędzaj się kochana.Zdrówka życzę:)
Atra Tobie również zdrówka życzę:)
Heh no i Kingę chyba też rozłożyło jakiś czas temu lecz mam nadzieję że już lepiej,również zdrówka życzę:)

pozdrawiam wszystkie!

aga fajnie że jestes zadowolona. widze ze to cos podobnego jak ja w bi-es robiłam na produkcji perfum.
marta wracaj do zdrowia
marta100 mmm truskawki! :))) mniami ale sobie dogadzasz ;))

a my dziś bylismy u tesciow cały dzień. pomagalismy im w wyborze kupna nowego auta:) byłam też u ginekologa sie przebadac, zrobił mi cytologię. po badaniu dowcipnym hehe wszystko jest ok. wyliczył mi dokładnie dni płodne itd dał kalendarzyk.. :) wiec gotowa już jestem prawie do staranek:tak: oby sie udało w tym roku!

pozdr!

Kinga hehe w takim razie ;-) do roboty!!:-D:-D

A mój Synek się chyba rozchorował, kaszle biedaczek, dzisiaj go do przedszkola nie zaprowadziłam, dałam lekarstwa, niech się dziecinka kuruje.
a u mnie bez zmian, dzisiaj wizyta u gina, ciekawa jestem jak tam moja Fasolinka:-)

Miłego dnia!!!

marta100 no bedziemy sie brac do roboty niedlugo:tak:;-)
Powodzenia u ginekologa, daj znać jak było.

My dopiero wstaliśmy...
biore sie za sniadanie a potem pewnie gdzies sobie pojedziemy:)

pozdr
milego dnia!

reklama
hej
u nas dobrze-siedzimy na dworze.większość czasu.
może niedługo zacznę pracę dodatkową.....ale to jeszcze nic pewnego.
pozdrawiam Was wszystkie-i te które o mnie pamiętają i te które zapomniały.......
Martuś-dzięki że pytasz.
miłej nocki!!!!

u nas
306.gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry