reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
hejka dziewczyny
Ostatnio jakoś nie mam czasu na pisanie,od kąt zaczęłam prace to mało korzystam z komputera.Ja godzinkę temu wróciłam z pracy i lecę lulu.

Buziaczki dziewczyny,nie długo odezwę się to napiszę więcej.

Aga skąd ja to znam hehe te zmęczenie. Jak pracuję też mało czasu mam, niestety obowiązki domowe też sa i człowiek po całym dniu pada i na nic siły i chęci nie ma, oczywiście bywaja lepsze dni, bez przesady;-)

a wiecie, normalnie w szoku jestem:szok: dałam ogłoszenie o sprzedaż mieszkania, przyszło młode małżeństwo ogladać i od razu powiedzieli, że biorą, dali zaliczkę i bedziemy teraz formalności załatwiać:happy2: mile zaskoczona jestem, bo nie spodziewałam się, że tak szybko pójdzie, pierwszy potencjalny kupiec i od razu po sprawie:-)

marta100 super że mieszkanko sprzedacie!:tak::happy2:

U nas pogoda do niczego..pada deszcz.
dziś biore się za porządki.

A u nas piękna pogoda,jest bardzo bardzo ciepło,dziś wzięłam się za pranie i z lekka ogarnę dom,potem jedziemy na zakupy a jutro na wycieczkę:)

a co u was?
Pozdrawiam

Dzionek zleciał... :)
Filip już śpi od 20.
My z meżem zamówiliśmy sobie pizze, pijemy gin z tonikiem i bedziemy grać w MONOPOLY :-p:-) fajny wieczór...
A niedawno bylismy na otwarciu nowej galerjeziorak u nas:) tu są fotki: I

Witam
Nam dzień minął spokojnie,miło i był też grill.Alan od 20 już śpi zmęczony po całym dniu:)A za chwilę będziemy oglądać z mężem film ale jeszcze nie wiemy jaki:-p:-D
A jutro jedziemy na wycieczkę zwiedzić zamek.Mieliśmy jechać do Walii ale jednak zdecydowaliśmy że tam pojedziemy innym razem bo nie chce nam się jechać 3.5 godz. w jedną stronę.
Marta a jedziemy tu Belvoir Castle Wedding Venues,Duke of Rutland, History School Trip
Kinga udanego wieczorku życzę:)

Wszystkim życzę miłego wieczoru:)

reklama
dzieki dziewczyny,wieczór minął bardzo przyjemnie:) wygrałam z mężem w monopoly! :cool2::-) teraz prysznic i do łózka juz....

marta fajnie ze milo spedziliscie czas u mamy, jak tam ci sie galeria podoba? mi nawet nawet odpowiada... w pn juz wybieram sie na zakupy na spokojnie:blink:
aga udanej wycieczki jutro!

Dobranoc

p.s. a co u reszty dziewczyn???:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry