Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam, przepraszam za nieobecność ale niestety w niedzielę krwotoku dostałam:-( od razu pojechałam do szpitala, na szczęście okazało się, że Dzidzi nic nie jest a po sszczegółowych badaniach wyszło że za mało progesteronu mam. wiec biorę tabletki, muszę leżeć a i kilka dni w szpitalu kazali poleżeć. Wczoraj po prośbach wypuścili mnie na przepustkę. Teraz będe bardzo na siebie uważać.
Jednym słowem- przeżyłam koszmar!!!!
hejka Marta100 uważaj na siebie kobietko3maj się i dużo odpoczywaj! Atra fajnie że zakupy udane,miłego balowania na weselu Kinga fajnie mamy my kobietki i chyba każda kocha ciuchowe zakupy
A ja wróciłam z pracy,wykąpana,objedzona za chwilę idę spać bo jutro mam fryzjera,podcinam włoski ale tylko minimalnie i robię pasemka a na wieczór mamy gości,przychodzą znajomi i robimy grilla
Jutro także z samego rana wybieramy się na co tygodniowe zakupy,musimy Alankowi kupić prezent na dzień dziecka a dostanie taczkę z akcesoriami do zabawy w piachu i kilka ciuszków na lato a dokładnie kompleciki ze 3 muszę mu kupić bo u nas co raz cieplej