reklama

Mazurskie mamy !!!

Sandałki Jakubcia :)
dsc00063d.jpg

niestety zdjecie sie nie otwiera:-(

Fajnie, że zakupki się udały, ja to ciągle cos kupuje, manię mam, mąż śmieje się, że powinnam sie leczyć ale cos w tym jest, no ale domek sie buduje więc i garderoba sie powiekszy :-D:-D:-D

Udanych grillów, ja niesttey w domku przesiaduje, pozdrawiam!!!

reklama
Bardzo ładne sandałki, Antoś ma takie same na plażę:tak: jeszcze z zeszłego roku, jakos tak za bardzo mu nóżka nie urosła.

no a ja dzisiaj chłodnik z ziemniaczkami na obiadek miałam, chociaz na nalesniczki też bym miejsce znalazła:tak:łasuch sie ze mnie zrobił;-)

hej u nas ok, filipek zdrowieje. dzis caly dzien sami, po poludniu dziadki zjadą bo przecież swięto dziecka dziś:) od chrzestnej fifi juz dostał zabawke.
Dzis idziemy kupić młodemu kalosze do skakania po wodzie:))
A teraz biore sie za sprzatenie.

Marta ładne sandałki

Milego dnia!!

reklama
Witam!
Ja dziś mam wolne niestety a już siedziałam przygotowana do pracy no ale cóż,pewnie pójdę jutro heh
U nas pogoda jest piękna,słoneczko parzy aż nie da się wytrzymać więc na razie z domu nie wychodzę.Normalnie lato dziewczyny u nas lato :happy:
W imieniu Alana dziękuje za życzenia i pamięć i również składamy wszystkim dzieciom i ich rodzicom(bo tak jak piszę marta100 wszyscy jesteśmy dziećmi)wszystkiego najlepszego w tym dniu.
Fajnie że dzieci zadowolone z prezentów.
No i znamy już datę naszego urlopu w Polsce:)24 lipca przyjeżdżamy autem a wracamy 11 sierpnia,jestem happy dziewczyny :happy::rofl2::happy:mam nadzieję że Alan wytrzyma tą podróż,oczywiście dokładnie się pod tym względem przygotujemy i będzie dobrze no i dodatkowo ciekawa atrakcja to dla nas będzie.

Atra-sandałki są świetne.

Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry