nineczka
Fanka BB :)
Marta - odpoczywaj i ciesz się rodzinką
Ciekawa jestem reakcji Antosia na nowego członka rodziny.
U mnie dzis burzowo - spięlam sie z mężulkiem
Oj zasłużył na baty pod choinką 
Patrzę przez okno a tu nieśmiało śnieżek proszy - mam nadzieję, że na przekór prognozom pojawi się go wiecej na święta. Przeszłam się po sklepach w mojej mieścinie i ... tragedia, nie wiem co ja na prezenty kupię
Myślałam o jakichs dodatkach dla siostr, szalu dla mamy a tu ... lipa.
Czemu tu u nas tak cicho? Znikam na weekend - nadal nie mam w domu neta - wiec do poniedziałku!
Ciekawa jestem reakcji Antosia na nowego członka rodziny. U mnie dzis burzowo - spięlam sie z mężulkiem
Oj zasłużył na baty pod choinką 
Patrzę przez okno a tu nieśmiało śnieżek proszy - mam nadzieję, że na przekór prognozom pojawi się go wiecej na święta. Przeszłam się po sklepach w mojej mieścinie i ... tragedia, nie wiem co ja na prezenty kupię
Myślałam o jakichs dodatkach dla siostr, szalu dla mamy a tu ... lipa. Czemu tu u nas tak cicho? Znikam na weekend - nadal nie mam w domu neta - wiec do poniedziałku!

a jaki dumny był
jutro kupujemy ostatnie już prezenty pod choinkę a potem tylko jedzenie do przygotowania nam zostanie i małe sprzątanie ale na to będę miała już czas bo jeszcze tydzień i idę na urlipik płatny aż dwa tygodnie i już nie mogę się doczekać
;-)