reklama

Mazurskie mamy !!!

Ja jak byłam na śląsku to poszłam do 5.10.15 i trafiłam na jakieś obniżki to coś kupiłam małej. ale w pepco od czasu do czasu też znajdę coś ciekawego:)
ale nie zawsze.
Marta dziwnie pusto co? hehe... ale on też musi się przyzwyczajać, że czasami mamy nie ma:) oby go tylko nie odwozili o północy hehe chociaż dzielny z niego chłopak to pewnie nie:)

A mi dzisiaj mała przed myciem rozbiła głowę na grzejniku:( masakra. dwa wielkie guziory od żeberek na czole.ryczała dopóki spać nie poszła.

reklama
na pewno ją zabolało...
Dziewczyny opowiem Wam tragiczną historię. Kolega mojego dziadka, też dziadek, po 70 mieszkał sam w domu, żona mu zmarła 5 miesięcy temu, dzieci nie mieli. znaleźli go w tym tyg na łóżku, spalonego! spalone łóżko i on. dom tylko okopcony. wzięli go na sekcję, będzie całe śledztwo, ale policja mówi że to wygląda na celowe podpalenie. !!! masakra brr.

Wieści od mojej mamy :)
Jakubek zasnął o 20:30 w "swoim" łóżku, w "swoim" pokoju...
Babcia musiała wyjść z pokoju bo jak to powiedział jest już dużym chłopcem... I zasnął...
Ja rozmawiałam z nim o 20... i później już nic nie wspomin;-)ał o domku :)
Takiego mam DZIELNEGO SYNKA!!!!

Bietka :tak:

i ja sie dzis witam...
jestem wykonczona...

rano obudzila mnie Olka, byla ciepla, biore termometr a tam 38,5...poplakalam sie normalnie, dotad takiej goraczki nie miala nigdy...wykupilam Bactrim, podalam jej wieczorem pierwsza dawke. mam nadzieje ze to zadziala. poki co spi i mam nadzieje ze to dlugo potrwa bo poprzednia noc calkowicie do bani...

co do zakupow to Olka dostala pare rzeczy z H&M, jutro pokaze co, o ile Ola da mi wlaczyc komputer..

caly dzien olka tak dawala czadu ze nie wiem jak sie nazywam...juz nie ogarniam tego wszystkiego, no nie moze u nas byc spokojnie, nie moze...

uciekam spac do malej...
trzymajcie kciuki zeby antybiotyk wypedzil to paskudztwo z Olki...

Bietka ta raczka moze nie jest jakas super wygodna ale szczerze myslalam ze bedzie gorzej...poza tym bardzo podoba mi sie ten wozek wizualnie, Olce tez w nim wygodnie i grzecznie lezy, pasy sa super bo sa te na ramionka i jeszcze wokol bioder, nie wiem czy w innych wozkach tez tak jest.

Witam się po pracy:)

Agnieszka małej dolega brak ludzi... jest zdrowa, zęby jej nie idą. tylko przez 5 dni non stop ktoś się z nią wygłupiał.nie bawił normalnie spokojnie tylko tak że się chichrała. a tu musi siedzieć tylko z matką... co nie chce cały czas się z nią ganiać, chować straszyć itd;p

a ja co do naszego urlopu nie wiem nic;/
czy w ogóle będzie i kiedy... wszystko przez moją pracę inż. ech
Bietka rozumiem...kurcze może umawiaj się częściej z koleżankami z dziećmi albo niech rodzina częściej zagląda.
Trudno poradzić mi w tej kwestii bo na prawdę nie mam pojęcia jak Ci pomóc.
:)

Agnieszka my pewnie na tydzień wybierzemy się nad morze... a reszta...hmmm pewnie męża pochłonie firma :/
ooo morze super.Osobiście bardzo tęsknię za wodą.
Mam nadzieję że uda wam się wyjechać i spędzić na urlopie trochę czasu:))

Agnieszko witaj.
Nie wiem czy to do mnie ale jeśli tak to witam również.

A tak poza tym mam pytanie byłyście może w nowym lokalu dawnego Nilu?
Widziałam stronkę,lokal ładnie się prezentuje,mam zamiar się tam wybrać,warto?
A i podobno w Iławie otworzyli nowe disco,byliscie,jakie macie opinie?

Mam zamiar się tam wybrać (jeśli będzie mi wolno)jak będę na urlopie i może to głupie ale Już z koleżanką planujemy wypad i układam sobie "grafik"

Za wszelkie informację wielkie dzięki:)

Spokojnej nocy dobranoc!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie z rana!!
Moja gwiazda już urzęduje w zabawkach :)
A synek już jest u prababci :) Przespał pięknie całą nockę...
Mówi do mojej mamy "Babciu ja w nocy otworzyłem oczka i patrzyłem gdzie jestem...ale nie płakałem :)"
Kochany mój maluszek!!

Martuś mam nadzieję, że Olcia lepiej już się czuje i temperaturka spadła!
Agnieszka ja ci nie pomogę...nie chodzę po dyskotekach...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry