reklama

Mazurskie mamy !!!

a wiecie że h&m ja sobie osobiście jeszcze nic nie kupiłam?? zawsze mi coś nie pasuje:)
dla dzieci owszem są fajne rzeczy
No i co do jakości pepco Marta masz rację:)
w ogóle Iława wg jest beznadziejna , nie lubię tu robić zakupów.
Aguska może te kg ode mnie zabierzesz???
ja trzy tyg nie jadłam słodkiego. ale pojechałam do teściów i trochę przesadziłam:/
od dzisiaj na nowo ruszam z ograniczeniem węglowodanów bo wczoraj nutelli jeszcze pojadłam hehe.

reklama
Bietka87z chęcią bym od ciebie zabrała hehe
My byliśmy już w parku teraz bartek znowu zjadł i lecimy znowu na dwórek bo jest pięknie może słońca za dużo nie ma ale za to cieplutko:-)
bartek latał po parku oczywiście w odwrotną stronę gdzie powinien i grzebał w ziemi ale mu się podobało hehe najgorsze było to że ją spróbował no ale cóż ciekawy świata jest no i oczywiście zbierał wszystkie patyki jakie były po drodze.

moje dziecko wymęczone
Filip cały dzień poza domem.. zaraz znowu idziemy na plac zabaw tym razem :)
śliczna dziś pogoda.

Marta miło było!! dzięki.. Majeczka rozkoszna

Wróciliśmy ze spacerku...
Pogoda cudna, chociaż fakt nie ma zbytnio słonka już...
Maja w łóżeczku śpiąca...bo cały spacer obserwowała otoczenie :) Chyba się skończyły spacery pełne snu hehe
Jakubek odpoczywa zajadając muffinki :)

Aguska i ja oddam...nawet z 5 kg jak chcesz :D

no popsuła się pogoda...
Jutro Filip do przedszkola śmiga. Ja mam parę spraw do załatwienia m.in. zapisać go muszę do zerówki!
poza tym to tęsknie za małżem.... :/

dobrze że Oli temp spadła..

My na placyku byłyśmy 1,5 godz. aż miałam dość biegania za małą:) a ona z rykiem wracała do domu. nie chciała i koniec.
ale wróciłyśmy i teraz jest marudna już do spania..
ale pogoda cudna była:) teraz faktycznie się zachmurzyło ale mam nadzieję że weekend będzie słoneczny

Marta bede składała wnioski do przedszkola tutaj koło nas te integracyjne i do tego drugiego koło kleksa. Obojętne nam będzie chyba gdzie go poślemy ostatecznie. Może Filip sam wybierze :) w końcu to On będzie tam rok chodził.

reklama
Kinga bo wy faktycznie i tu i tu macie blisko... Ja tylko na podleśnym składam.
Bietka musiałyśmy się minąć... tzn my poszliśmy na spacer a nie na plac zabaw...trzeba było dać znać, ze jesteś ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry