reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Oby... w zeszłym roku ja na etacie, mąż na etacie i dodatkowo własna firma...i lipa do 3 przedszkoli się nie dostał!

Maja śpi idę z Jakubciem w grę pograć ;)

a ja sie wlasnie zastanawialam czy w Ilawie tez sa takie przeboje z przedszkolami...

Kasiula jak tam przygotowania do imprezki roczkowej Alexa?pochwal sie dekoracjami bo ja jestem w czarnej d.... jesli chodzi o te sprawy, a to juz za tydzien:/

Marta są są przeboje... A najlepsze jest to, ze Jakub sie nie dostał do przedszkola a jakieś dwa tygodnie później dzwonili do mojego męża <tzn jedno z przedszkoli> czy jako firma zasponsoruje im gry edukacyjne heh!!
Kasia właśnie jak tam przygotowywania!!
Ja jeszcze trochę czasu mam do dekoracji i tortów... Za to podwójnie bo robimy ur razem to i osobne tory i dekoracje, bo i dla chłopca i dziewczynki :D

marta no no bedzie atrakcji w te urodziny waszych dzieci.. :]

my puki co to teraz szykujemy się do urodzin mojej mamy potem teściowej i imieniny Filipa:)

http://imageshack.us

Ostatnio edytowane przez moderatora:
To jak jutro będzie ładnie to się zgramy na plac ;)

U mnie dzieci już "na wykończeniu"
Maja wypiła kaszke... Zaraz zaserwuje jej końcóweczkę już na rączkach to pewnie padnie... Póki co lata w piżamkach na gołe stópki :)
Jakubek kończy kolacyjkę i ogląda Pluszakowe bajeczki... Po bajeczkach do wyrka wyruszy :)

Ja skończę prasowanie, bo jak Majka drzemała to zaczęłam...
I wieczór wolny :)

reklama
pizza pychota:)
z salami robiłam miedzy innymi.
Fiol zasmarkany coś... :\ fak...

a ja własnie dostałam @ :\

Bietka a ja cie chyba widziałam na placu wtedy jak szłam do Marty.. na brązowo ubrana bylas może? wiem że jakaś kobieta z dzieckiem była... tak kojarzę :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry