reklama

Mazurskie mamy !!!

Hej:)
Alex też od rana marudny, tzn od rana to jest od 12, bo o tej godzinie wstał:) Teraz mam problem, bo za jakiś tydzień najprawdopodobniej zaczynam pracę i jak tu wstawać rano i w ogóle opiekę organizować, jak mały taki śpioch:)

Aguska, mam ten sam problem dzisiaj. Alex ciągle stoi przy drzwiach i piszczy, żeby wyjść, a tu leje:/
Kinga, niestety, mój prognozowy optymizm się nie sprawdził:/
Młoda Kasia:), fajna przygoda się wam przytrafiła:)
Necia, dokładnie trak jest z lekarzami. Mają swoich zwolenników, ale i przeciwników...

Miłego dnia dla wszystkich mamusiek:)

reklama
my już po zakupach:)
zadowolona jestem bo w deichmannie są przeceny i kupiłam Filipowi dwie pary za 40zł !!! :-) heh

Witajcie!!
Ja dzisiaj prackę szybciej skończyłam i mam weekend wolny.
Dobrze jest mieć pracę z wolnymi weekendami :)
My jutro ruszamy do gdańska... Chłopcy <czyt mąż, syn, kuzynki mąż i syn> idą do kina a dziewczyny <czyt ja, córcia, kuzynka> na zakupki. Miało być zoo ale chyba będzie innym razem :)

U mnie dzieci dzisiaj bardzo spokojne :)
Teraz mamy leniwe popołudnie :D

marta udanego pobytu w Gdańsku. jednodniowy wyjazd?
widzisz my też mieliśmy jechać nad morze ale my to raczej na plażę aby się poopalać i pokąpać. Niestety pogoda niepozwala.
Też kino jutro zaliczacie :) fajnie. na co idą?

my na Auta2 w 3D :))

Kinga chłopcy też idą na Auta, o widzisz muszę kliknąć po bilety...
Nie, my wyjazd <tylko> dwudniowy, bo w pn do pracy :)
Następny weekend urodzinki...
A reszta weekendów jak tylko pogoda dopisze to spędzimy nad wodą :)

Moje maluszki bawią się w namiocie :) Bo mają w pokoiku rozłożony... A ja lecę bitą śmietankę z owocami im zrobić ;)

Witamy sie z Koszalina:)
U nas nie pada chociaż pochmurnie jest od rana.
Wczoraj cala droge Ola nie spala ale byla grzeczna, az sie kobiety dziwily:)

Mloda a w ameryce nie stosuja przypadkiem do tak malych dzieci metody vojty?

też już kliknełam bilety... 80zł poszło.... ale to i tak bezcenne:) kino z synem :)))

a taraz piwa sączymy z mężem
dobrze mi chociaż na chwile

Dziewczyny mam do Was prośbę chcemy kupić odkurzacz bo nam się właśnie zepsuł :( mieliśmy zelmera jakiś taki stary typ .
Jeśli macie propozycję albo jesteście ze swoich zadowolone to piszcie będę wdzięczna :)))
Buziaki :) potem zajrzę pewnie nikogo już dziś nie będzie w końcu weekend jest
Pozdrawiam :)

reklama
Necia ja jestem... dziobię przy pracy;/ tutaj widzę każdy plany na weekend a ja się cieszę, że w domku będziemy i że deszcz pada hehe. odpocznę bo ten tydzień mnie wykończył fizycznie i padam na zbity pysk.

podczytywałam Was cały czas, ale nie miałam już czasu i siły żeby pisać.
wiec jak komuś nie odpiszę to wybaczcie:)

dla sprostowania: MArylka nie ma jeszcze pełnego uzębienia tylko Bartuś Aguski;) nam brakuje dalej 3 i 5;)

Necia odkurzacz ostatnio Marta03 polecałą zelmer na wodę, z tego co pamiętam:)

Ja NIE POLECAM odkurzaczy na filtry!!! ciągle się zapycha to dziadostwo, trzeba czyścić , wymieniać itd... chyba najlepiej na wodę właśnie...

Dziewczyny miłego weekendu! i tym co poza domem spędzają i tym co w domkach...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry