reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Miłego udanego weekendu 4 all
My wstaliśmy własnie. Fiol jeszcze leży u siebie i ogląda tv.
Męża zagnałam aby zrobił kawę.
Muszę się zebrać jakoś i wyszykować bo jedziemy na zakończenie roku do przedszkola:) no a potem Olsztyn....

pozdrawiam was i odezwe się wieczorem
opowiem wam jak po bajce Filipka wrażenia i wogóle... ;)

co do odkurzacza to też mam zelmera ale na filtry antyalergiiczne i też jestem zadowolona z niego.

Witajcie!!
My już spakowani... Zaraz ruszamy...
Podobno jutro ma nie padać...
Chociaż ja już z kuzynką <siostrą cioteczną> zaplanowałyśmy weekend :D

Miłego weekendu dziewczyny !!

Ostatnia edycja:
Mloda nawet starsze dzieci cwicza ta metoda wiec nie do konca zgodze sie z tym co Ci powiedzieli:) wystarczy dla przykladu obejrzec jedna z reklam fundacji polsat. No ale mysle ze jesli chodzi o stopy to nie powinni wam dawać tea metody. W kazdym badz razie trzymam kciuki zeby cwiczenia szybko przyniosly efekt

My dzis robimy grilla, beda jeszcze dwie kwietniowki, w sumie to juz za chwile wiec uciekam:)

Sciskam was wszystkie!

my już po Olsztynie...
w kinie full ludzi, warto było pojechać na te Auta2:) Filip bardzo zadowolony i spodobało mu się 3D.

a teraz odpoczywamy sobie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hejka:)
Okropny dzień dzisiaj. Z rana zaliczyliśmy z Alexem małe zakupy i siedzimy ciągle sami. Łukasz w pracy... Ja urządziłam sobie sprzątanko a mały pół dnia przespał:)

Necia, my mamy odkurzacz Electrolux jet maxx, ODKURZACZ ELECTROLUX ZJM 6820 JET MAX SKLEP NEO24.PL CENA Jestem z niego zadowolona i polecam:)
Marta03, udanego weekendu w Trójmieście:)
MArta28, wpadłabym tam do was na grilla, bo pieczona kiełbaska chodzi za mna już od jakiegoś czasu:)
Kinga, super, że Filipowi się film podobał. My jak na razie do kina nie chodzimy, ale Alex chętnie ogląda świnke peppe i rapowe teledyski na youtube:)
Aguska, ale się rozpisałaś:)
Młoda, słyszałam właśnie, że w Ameryce głównie met vojty ćwiczą. Mam znajomą, która już od 2 lat tam z synkiem jeździ. Trzymam kciuki za was i oby rehabilitacja przyniosła szybkie efekty:)

hej co u was dziewczyny? jak mija weekend?
dziś w końcu się zaczyna przecierać chyba i nawet już tak nie leje... byłam z psem pochodzić dłużej.
teraz czas na drugą kawkę i biore się za obiad już.

pozdrawiam was
piszcie co u was! ;)

Witajcie:) U nas słoneczko zaczyna przebijać przez chmury :))) mam nadzieję że nie będzie padać !!!!
Dziękuję dziewczyny za podpowiedzi w sprawie odkurzacza :) ale przez to jeszcze większy mam mętlik w głowie ( dobrze że mieliśmy taki stary ruski ale działający odkurzacz w garażu to mam w ogóle czym odkurzacz bo przy dwójce dzieci bez odkurzacza żyć się nie da :) ale nowy kupić musimy bo ten ledwo zipie:)))):-D

reklama
Witam dziewczyny
Kinga fajnie że Filipowi sie podobał film i widzę że dodałaś nowe zdjęcie obok suwaka fajne;-)
U nas dziś nie padało byliśmy na spacerku z małym i jakoś weekend mija

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry