reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Agnieszka to Twój Alanek do pierwszej klasy idzie a nie do zerówki? Bo mój od września do zerówki myka :)
...pominęłam posta...
Necia my mieszkamy w UK a tu system nauczania wygląda inaczej niż w Pl.
Alan do przedszkola zaczął chodzić jak miał rok i 5 miesięcy i dopiero nie dawno zakończył uczęszczanie ze względu na urlop a potem szkołę.
Chodził ponad 3 lata do prywatnego przedszkola z czego jesteśmy bardzo zadowoleni.Wiadomo "każda matka swoje dziecko chwali"-my jesteśmy dumny z naszego smyka bo Alan ma zaledwie 4 i pół roku a mówi już w dwóch językach.Niestety system w UK mówi że dziecko urodzone do czerwca musi iść do szkoły w poborze jesiennym a z tego względu że Alan jest z 1go stycznia więc kwalifikuje się w 100%.
Lecz nie jest źle,oboje z mężem wiemy że Alan sobie w szkole bardzo dobrze poradzi,zna język,ma przyjaciół,jest koleżeński i pomocny więc troski odstawiamy na bok :tak:

Za Twojego Pawełka mocno także 3mam kciuki,na pewno sobie doskonale poradzi :tak::-)

Agnieszka to że masz odkurzacz najtańszy i najzwyklejszy może właśnie być najlepszy bo nie ma tych wszystkich pierdół i ulepszeń . Ja zwracam uwagę na cenę nie stać nas na jakieś cudeńko :( A jak urlop już go zaczęłaś?

Dziękuje Necia :-)
Co do odp.na mój urlop-masz pw :)

Pozdrawiam ciepło:)

Aguśka ale masz dużego synka-super :-)

ahaaa i pogoda od czwartku ma być w Iławie zdecydowanie lepsza a nawet upalna :happy:

Ostatnia edycja:
miłego popołudnia for all :)

na tvn meteo mówią że będzie w lipcu ciepluto ale i deszczowo więc nie ma co się spodziewać rewelacji.

Hej laski, witam się poniedziałkowo:)
U nas niestety od wczoraj Alex ma katar:/ Na szczęście bez większych powikłań, z tym, że trzeba uważać z jedzeniem bo wczoraj zwymiotował i całe łóżko miałam do prześcielenia. Na szczęście teraz się bawi, zaraz idziemy na spacerek więc nie jest źle.

Marta03, rzeczywiście mąż ma z tobą dobrze:) Ja dziś od swojego dostałam burę z rana, bo zapomniałam wyprać mu koszuli do pracy:D

Agnieszka, super, że Alanek taki mądry:) Gratulacje i oby tak dalej:)

Necia, co do odkurzacza, to ja też z Ł chodziłam tydzień po sklepach i na żaden sie nie mogłam zdecydować:) A pewnego dnia Ł pojechał po zakupy jedzeniowe i wrócił z odkurzaczem i na tym sie skończyło:)

KasiaAlex hej:)
Zdrówka dla Alexa życzę,biedulek mam nadzieję że szybko mu przejdzie.
Oczywiście życzę udanego spacerku a przede wszystkim słoneczka.
Pogoda ma się poprawiać więc jest dobrze:)

zdrówka dla Alexa!!!

dziewczyny jak wami mija dzień?
ja jestem po mega spacerze z psem.. teraz śpi aż chrapie (lol)
Fiol pobrykał na rowerze i teraz relaksuje się przy magnesach.. :]

Dziękuję dziewczyny. Wygląda na to, że chyba właśnie na zęby ten katar. Jedna 4 już wyszła, a pozostałe aż spuchnięte, więc chyba to.
My właśnie wróciliśmy ze spacerku. Obeszliśmy chyba całe miasto:) Alex zasnął i śpi do tej pory, tylko przełożyłam go do łóżeczka. Teraz czekam, bo koleżanka ma wpaść na kawkę.

Miłego popołudnia:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry