reklama

Mazurskie mamy !!!

Necia jestem jestem... czytam was na bieżąco... ale jakoś nie chce mi się pisać. a najgorzej przerwę zrobić jeden dzień:) potem już ciężko mi napisać heh.
ale już się poprawiam.
u nas nic ciekawego. mała bryka. ja piszę pracę- dzisiaj już muszę się oderwać i wieczorem idę z koleżanką do da grasso i może gdzieś jeszcze, zobaczymy.
My urlop planujemy ostatnie dwa tyg lipca. tak mężowi pasuje z pracy i jakoś się dostosuję. heh urlop- tydzień u moich teściów, bo mąż się stęsknił a tydzień u mojej siostry bo jej szwagier będzie nam robił samochód.... a moje marzenia o urlopie dla naszej trójki tylko na razie się kłębią w głębi duszy...
gratuluję ząbka Alexowi:)
Necia duży wybór odkurzaczów ale na filtry nie polecam naprawdę i wspomnisz moje słowa jak kupisz haha. moi rodzice mają i ja, innych firm. musiałby często wymieniać filtry i by było ok. ale raz na dwa miesiące 45 zł to dla mnie dużo, jak do odkurzacza.
a trzepanie i czyszczenie- po każdym odkurzaniu by musiało być... nie dla mnie;-)
Kinga cieszę się że piszesz i piszesz:-)

reklama
Hej:)

Wrocilysmy z Koszalina wczoraj kolo 21. Bylo suuuuuuper:) juz mi teskno:) ola byla grzeczna, wypoczelysmy sobie, a dzis bylysmy juz na zajeciach. Ola powoli rusza z dzwiekami:) a dzis lobuz pospal do 9.20... tak to ja moge wstawać :)

Co do odkurzacza to ja mam Amica MaxiSilent i jestem bardzo zadowolona. Filtry kupuje napewno rzadziej niz 2miesiace i za jakies 15zl:)

Uciekam spac do Oli, dobrej nocki!

Bietka to przejściowe ze mną
mam wiecej czasu teraz dla siebie jakoś i staram się być tu z wami chociaż czasami tylko czytając:)
na Fb always in the evening!!! ;))))

Fajnie że urlopik bedziecie mieli, spedzicie razem czas. jak kolwiek ale razem.

DOBREJ NOCY!
paa:)

Ale się Dziewczyny rozpisałyście :) To dobrze przynajmniej mogłam Was poczytać :)
Kasiu widzę że Alex ma takie samo uzębienie jak mój Adaś :) gratuluję i oby bez bólu ząbkował !!! A swoją drogą to ile te nasze maluchy muszą wycierpieć :( kolki, bolesne szczepienia, ząbkowanie itd .... ach :(
Bietka pisz pisz :)
Martuś cieszę się że wyjazd do Koszalina był udany a Olcia była grzeczniutka ( w końcu to skarb nie mogło być inaczej) Zawsze tak jest jak wyjazd udany to niestety żałujemy że był taki krótki :( no ale cóż trzeba prędzej czy później wracać do rzeczywistości :tak:
Agnieszka buziaki :)
Kinguś Ty masz więcej czasu :) Kochana jak Ty ciągle w biegu jesteś :-) Buziak !!!
A ja siedzę jak co wieczór i odpoczywam psychicznie :)

Hej :)

necia35 dzięki za pw:)Dziękuje:)

marta2801 cieszę się że wypad udany i gratki dla Oli za to że była grzeczna:)

Bietka już teraz życzę udanego urlopu i masz rację nie ważne jaka pogoda itd. ważne że z ukochanym i rodziną:)

Marta03 pozdrawiam zapracowana kobieto:)

No nic dziewczyny,pozdrawiam was ciepło i ulatniammmmm się.
Czas wykorzystywać urlop w pełni!
Pogoda jak pogoda,co ma być to będzie.Dla mnie to nie jest najważniejsze.
Najważniejsze że urlop spędzam z zaufanymi znajomymi,rodziną,synem i mężem a reszta się dla mnie nie liczy.

3majcie się:)

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny!!
Oj u mnie brak czasu ostatnio... A wszystko przez protokoły, które piszę mężowi. Wczoraj siedziałam do 2 w nocy i dzisiaj zapowiada się na to samo :/ Ale termin będzie dotrzymany :) I na jakiś tydzień spokój będę miała :)
A wiadomo jak wrócę z pracy to czas chcę poświęcić maluchom więc czas leci jak szalony...
Teraz też ja już gotowa i niedługo będę się zbierała...a w domku jeszcze wszyscy śpią.
Dzisiaj mąż musi jechać zamówić torty dla dzieci... Chyba sobie poradzi, co? ;-)
No i muszą zajechać po jakieś fajne pióro dla szwagierki, bo dzisiaj ma obronę i jedziemy na ciacho popołudniu z tej okazji :-)

Dziewczyny, tak rejs fajna sprawa. Mąż tylko musi grafik sprawdzić i trzeba zabukować bilety :tak:

Kinga tak, tym dużym nowym promem.
Necia....dokładnie u nas najtańszy odkurzacz spisywał się przez 9 lat!!a jak Twoi chłopcy?
Aguska ale z Bartusia duży chłopiec!!
Agnieszka zachęciłaś tą pogodą...od czwartku :-D Alanek zdolny chłopczyk widzę jest ;) I prawidłowo, że jesteś z niego dumna... Tak jak każda z nas ze swoich dzieci ;) UDANEGO URLOPU!! No i może przypadkiem się spotkamy ;)
Kasia oj dobrze dobrze...czasem zastanawiam sie czy nie za dobrze :-D A jak Alex?
Bietka dokładnie jak dziewczyny piszą...ważne, ze urlop razem spędzicie ;) Aaa tak mi siedzi w głowie Marylka i Maja... trzeba będzie się spotkać ;)
Martuś mówiłam, że Oleńka będzie grzeczniutka i spokojnie zniesie podróż!! Zuch dziewczynka. Ucałuj ją od ciociuni ;)
Dla reszty dziewczyn pozdrowionka!!

A ja jeszcze na koniec chciałam wam powiedzieć, że moja gwiazda...chodzi już dość pewnie... I tylko na nogach!! Co prawda wstać bez trzymania nie wstanie ale kucnie po zabawkę i się podniesie!! No i maszeruje po całym mieszkaniu :)

No to uciekam...
Miłego dnia kochane!!
Aaa doczytałam...ząbki :)

hej kobietki u nas popołudniu lało ale dziś jest już całkiem nie źle zobaczymy później.
Bartuś wczoraj dłubał w ziemi w ogródku i polizał muszlę ślimaka ble!
a dziś wlazł mi do łóżka i sie uderzył płkał całe 2 minuty po czym ponownie chciał do niego wejść kiedy zabroniłam płacz był jeszcze gorszy:baffled:
ja pije właśnie kawke miłego dnia
kasia gratki za zębolka u nas 4 też koszmarnie szły mały miał całe opuchnięte dziąsła i czerwone

witam się wtorkowo

NEL:
Kinguś Ty masz więcej czasu :) Kochana jak Ty ciągle w biegu jesteś
biggrin.gif
Buziak !!!
a widzisz jaka ja obrotna potrafię być! ;-) tu jestem tam jestem, uprawiam dodatkowo jogging z psem hehe dużo tego u mnie ale daje rade i to najwazniejsze:) gorzej jak bym nie dawała.
BUŹKA
a Ty jak po zakupach????? wszystko gotowe.

Marta03 zapracowana... :] jak ten prom to super!
Aguska Bartek jaki żywiołowy chłopaczek heh:)))) zdrowe dziecko widać!!! jak wszedzie go pełno ;)

MIŁEGO DNIA

kinga oj tak on jest z tych bardzo żywych dzieci i czasem aż mam dosyć ale co zrobić;-)wszyscy sie dziwią że ja za nim biegam z jednego pokoju do drugiego np.ale po chwili mnie rozumieja ja nie mogę go zostawić samego w pomieszczeniu bo on ma tysiąc pomysłów na sekunde:-Da zaczyna zamykać drzwi więc muszę uważać.
najbardziej lubi sie wciskać w mało dostępne miejsca

Ja już po kawce zaraz Bartkowi coś do jedzenia zrobie a potem na miasto śmigam:-)
kinga ja też lubie być w ruchu chociaż przy Bartku nie dałoby sie usiedzieć:-D jestem zdania że na starość odpoczne:-p a teraz nie chce marnować czasu

reklama
aguska
kinga ja też lubie być w ruchu chociaż przy Bartku nie dałoby sie usiedzieć
laugh.gif
jestem zdania że na starość odpoczne
p.gif
a teraz nie chce marnować czasu
racja! na starosc dupa sama siądzie
a puki co trzeba sie ruszac! ;)))

Nowe wątki

reklama
reklama