reklama

Mazurskie mamy !!!

Hej
a my spacerujemy, ale parno okrutnie jest.
Dziś już niestety do pracy.
Wczoraj wieczorem byliśmy na imprezie, wróciliśmy po 1 a mały wstał o 4- i szalał do 10. Pospał chwile i już znów się bawi.
Od wtorku na rehabilitacje, zobaczymy jak to będzie wygldało.

Beacia858- ja niedawno dołączyłam i dziewczyny mnie mile przyjęły -myślę że z Tąbą tak będzie
Pozdrawiam

reklama
dzieki za przyjecie :) wiec to co najwazniejsze o mnie to widac w sygnaturce. mieszkamy w Nidzicy, to z jakies 60km od Olsztyna.

u nas dzis tez parno. chorujemy z Kacprem i lezymy w domu. mam nadzieje ze deszcz popada bo sie nie da wysiedziec.

witam was
wpadam na chwilkę

necia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA PAWEŁKA TWOJEGO Z OKAZJI 5 URODZINEK!!! :-) ucałuj smyka

popiszę z wami pozniej
teraz zajęta jestem trochę.
Ale sobota była odjazdowa! do 3 nad ranem się bawiliśmy :D

BUZIAKI

witam nową forumowiczę! :)

Hej kochane.
Dzisiaj jestem nie do życia. Wróciliśmy wczoraj z imprezki o 3 a spać poszłam o 6. O 10 Alex zrobił pobudkę i Łukasz też już się do pracy szykował, więc musiałam się podnieść, ale to nic w porównaniu z tym, co przeszła w nocy Młoda:) Teraz ślęczę nad najnowszymi ofertami Orange bo muszę się tego wyuczyć na jutro. A swoją drogą to jakoś mi tak smutno dzisiaj. Dotarło do mnie, że z małym już nie będę spędzać tyle czasu. Jak dotąd najwięcej ja z nim przebywałam, a teraz będę z nim najmniej. Niewiem, kto to bardziej przeżyje, ja czy on, w każdym razie mnie już dół ogarnął:/

Beacia, witaj! Życzę szybkiego powrotu do zdrówka:)

Ania, fajnie, że Wam się udało "zdobyć" dwójeczkę dzieci:) Też mi się marzy dwójka, ale tak jak Aguśka, nie wiem, czy wydołalibyśmy finansowo z dwoma.

Bietka, a u mnie właśnie jest odwrotnie, niż u Ciebie. Tzn, ja bardzo chciałabym sama zajmować się Alexem tak, jak długo by się dało, a najchętniej do jakiegoś 3 r.ż. Niestety do pracy zmuszona jestem iść a cieszę się chociaż z tego, że to praca, którą lubię.

Marta28, u Alexa też od 2 dni luźne kupy, ale nie ma innych objawów, więc chyba nie jelitówka. Mam nadzieje, że wypad do Stegny wam się udał, bo z tego co słyszałam od znajomych, to dziś w Stegnie pada:/

Marta03, jak po imprezce? A może jeszcze trwa? :)

Necia, WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA TWOJEGO DUŻEGO CHŁOPCA Z OKAZJI URODZINEK:) BUZIAKI

Ostatnia edycja:
necia przepraszam że zapomniałam ale już składam życzonka
dużo radości uśmiechu i miłości oby zdrówko dopisywało życzę z całego serca Tobie Pawełku :-)
to widzę dziewczyny że nie źle zabalowałyście:-D

dzieki dziewczyny :) ja tez bym sobie tak jak wy pobalowala. zazdroszcze wam.

kasiaialex malutki da rade. ale najwazniejsze ze jest to praca ktora lubisz :)

beacia dziecko odchowasz troszkę i też pobalujesz ;))) a jak masz komu małego podżucic na noc to nawet teraz możesz chyba że maleństwo jeszcze cyca ciągnie ci.

KasiaiAlex widzę że i Ty zabalowałaś!! hehe dobrze! ;]

ja byłam jeszcze z Filipem na spacerze:)
teraz kompanko i lulanie.
może jeszcze zajrzę tu

-----------------------------------------
tak na marginesie dodam że wczoraj zaczęliśmy spokojnie o 17
obskoczyliśmy kilka lokali... :) i na koniec wylądowaliśmy w taboo na dysce :D hehehe ale sie wybawiłam!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witajcie!!
U nas również było wesoło... Wczoraj (w zasadzie dzisiaj) siedzieliśmy do 5:30! A dzieci o 7 zrobiły pobudkę :) Ostatni goście odjechali od nas dzisiaj popołudniu... Jesteśmy wymęczeni ale bardzo zadowoleni :)

Beacia witaj!!
PAWEŁKU DLA CIEBIE SPEŁNIENIA MARZEŃ!!

Wybaczcie, ze nie odpisuję imiennie, ale padam...
A przede mną ciężki tydzień...pełno atrakcji ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry