reklama

Mazurskie mamy !!!

Pawełek bardzo dziękuje za życzenia urodzinowe :tak:
A ja się z Wami witam wieczorową porą :) Jestem wykończona ale zadowolona :) bo imprezka się udała i wszyscy byli szczęśliwi a najbardziej Pawełek :))))
Wczoraj cały dzień przygotowywałam się do dzisiejszych urodzin boli mnie każdy skrawek ciała ale było warto jak zobaczyłam jaki Pawełek był szczęśliwy no i podziękował mi za cudowne urodzinki :-)
Kinga widzę że szalałaś w weekend :) aż zazdroszczę ja już dawno nigdzie nie byłam
Kasia też na imprezie była ale się dziewczyny rozszalały :tak:
Becia witaj z Nami:)
Teśka Kochana widzę że Ty już niedługo będziesz trzymała w ramionach swoją maleńką zdrowiutką kruszynkę :)
Aniaaa a jak Twoja starsza córeczka zareagowała na siostrzyczkę ? Nie jest zazdrosna?
Marta28 mam nadzieję że kłopoty Oli z luźniejszą kupką przeszły i szalejecie nad morzem!!!
Aguśka jak Bartuś?
Marta jak w pracy? Dzieciaczki pewnie tęsknią za Tobą!

reklama
Necia to fantastycznie, że urodzinki się udały i Pawełek zadowolony jest. Moje dzieci również przeszczęśliwe :)
Co do pracy, to dziękuję...jak narazie pracuje się bardzo dobrze :) A dzieci tęsknią...i ja tęsknię... Ale taka kolej rzeczy... Jakubek pójdzie do przedszkola... Maja od małego przyzwyczai się do tego, że mama pracuje... A wiadomo jak mama jest zadowolona to i szczęśliwe dzieci :) Bo w moim przypadku ja chciałam wrócić do pracy <na szczęście zrobiłam to z własnego wyboru a nie z musu>

Witam wieczornie

Necia najlepszego dla Synka,samych radosnych dni,spelnienia marzen tych malych i tych wiekszych:)
A co do Twojego pytania to Natalia o dziwo dobrze zareagowala na pojawienie sie siostrzyczki az w szoku bylismy pomaga mi przy malej az za bardzo,musze uwazac bo co chwile by ja sciskala i calowala a najlepsze jest to ze siadzie przy koszu mojzeszowym wezmie ksiazeczke i mowi do niej np.wiesz Lejla tu jest piesek,tu sa kwiatki albo jak nie spi Lenka to spiewa jej kolysanke aaaa kotki dwa spij Lejla :-D

Marta oby corci przeszl.Udanego wyjazdu zycze.My jakies 4 lata temu bylismy w Stegnie piekne miejsce :)

Weekend minal szybko a i dobrze bo juz zyje lotem do Polski :-)
Spokojnej nocki zycze,chorowitkom zdrowka

Kasia- ja też się bałam iść do pracy bo mały był cały czas ze mną- ale on przyjął to bez mrugnięcia okiem- myślałam że w nocy mi się będzie budził sprawdzał czy jestem itd. a on nic. Rodzice bardziej przeżywają niż dzieci.

Necia- spóźnione życzenia dla Pawełka. Fajnie że impreza się udała.

Ostatnia edycja:
witam :) u nas nocne pogaduchy z Kacprem. gadal, piszczal i co tylko :)

kinga no maly ciagnie jeszcze cyca i za bardzo jeszcze nie moge sie urwac.
necia fajnie ze malemu urodzinki się podobaly :)

dziewczyny ja tak szybko dzisiaj, bo wysokie obroty.
spóźnione życzenia dla Pawełka- wszystkiego najlepszego.

my ten tydzień tez rozrywkowy mamy... baaaardzo.fajnie:)

a jutro... jutro dziewczyny proszę trzymać kciuki!!! bo ważne decyzje przede mną!

reklama
Bietka pisz o co chodzi... nie wiem za co kciuki trzymać. powodzenia!

ja własnie obiad zrobiłam i czekam na M.
Zjemy, kawkę wypiję i ruszamy w plener.

mam pytanie kto jutro ma ochotę wybrać się do smykolandi? pytam bo idę i można się spotkać:)

:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry