reklama

Mazurskie mamy !!!

Agnieszka u mnie ok wiadomo zdarzają się i problemy ale kto ich nie ma (choć ja tak po cichutku marzę by wreszcie mieć z górki) a dzieciaczki zdrowe co dla mnie jest najważniejsze
Trzymajcie się wszystkie cieplutko :)

necia trzeba wierzyć że wszystko ułoży się pomyślnie i że będzie ok.Tego wam życzę!
Buziaki dla dzieci.

Na razie dziewczyny!

reklama
noooo dotarlam wreszcie i tu:)

wybaczcie ze mnie tak dlugo nie bylo ale mialam ostatnio duzo na glowie, pozniej na pare dni korzystajac z tego ze B w domu pojechalismy nad morze, pozniej chodzilam z Olka do lekarza bo nam troszke problemow sie nazbieralo, w przyszlym tygodniu ciag dalszy, do tego mialam gosci, zalatwiania pewnych papierow dla Olki, rehabilitacja....

teraz jestesmy na etapie zalatwiania tesciowej drzewa i wegla na zime, B w domu do jutra to mozemy powozic, dzis jeszcze mamy msze za ciocie B i tak wiecznie cos..

generalnie u nas ok, Ola coraz wiecej gada w swoim jezyku, cuduje i wymysla, probuje kombinowac, ma nieraz momenty ze podciaga sie z siadu do kleku:)

no to tak z grubsza o nas,
bietka wszystkiego dobrego z okazji rocznicy, kolejnych wielu lat w zgodzie i milosci:)

Witajcie mazureczki :)ja tak na szybkiego wiec wybaczcie ze nieoniose sie do postow ,mala wlasnie pospala po spacerze godzinke hurra chociaz raz zasnela sama lezac z misiem i gugajac do niego bo zazwyczaj usypia tylko przy cycu i tylko na jakies 15 min ,w dzien nieidzie jej spanie woli ogladac i poznawac swiat,dzieki temu obiad chociaz raz na spokojnie zrobiony:-)ale niewiemm czy zdaze go zjesc bo juz sie obudzila ale narazie grzecznie sobie lezy i usmieszki puszcza slodziaczek:tak:no i koniec wola Nadia mamusie ,lece do poklikania he he:tak:aha jutro idziemy na szczepienie trzymajcie kciukasy aby duzo krzyku niebylo:)

Teśka trzymam kciuki za jutro;-) pochwal sie jaka mała ci urosła;-)
dziewczyny u was też dziś burze?u nas już druga bya ta wcześniej to daleko i nas minęła ale teraz to waliło że szok!a mały to przespał:szok::baffled:

Dzień dobry!

Miłego czwartku życzę wam:)
Ja mam dziś świetny humor,mąż zrobił mi cudowną niespodziankę!!!

Ania dzięki za pw,zaproszenie na fb wysłane:)

Pozdrawiam was !!!

witam mazurskie mamy

doczytałam Was ale mało co pamiętam....

tak z grubsza co pamiętam
bietka szafa super,a ceny naprawdę różnią się te z neta od tych w sklepie,nam też bardziej opłacało się zamówić niż kupić na miejscu

necia nie martw się,że czasami człowiek o błachostki się kłóci,tak czasami jest,u nas też często się to zdarza,teraz bardziej sie czepiam bo hormony moje szaleją....

Teśka widzę masz maluszka w domku,jak tam po szczepieniu? ja zawsze przeżywałam je bardziej niż dzieci:-)

Agnieszka fajnie że masz humorek,moja córka ma tak samo na imię jak Ty:-)

a ja mam leniucha tyle mam sprzątania w domu ale brak weny aby się do tego zabrać
życzę miłego dnia

Agnieszka fajnie że masz humorek,moja córka ma tak samo na imię jak Ty:-)

Fakt humorek dopisuje i to bardzo :tak:
Cieszę się że mam imienniczkę!Agnieszka to bardzo ładne imię :tak::-)

Ja dziś lenia odgoniłam od siebie dalekooo...
wstałam już przed 7.Zrobiłam obiad na dziś i na jutro.
Pranie wstawiła także i dom już cały posprzątałam.
Kawa zaparzona więc teraz biorę się za rozwiązywanie testu z angielskiego:-/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry