reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mdłości:(

Współczuję Rusałko. Ja na szczęście już mam szkoły za sobą i jak pomyślę,że miałabym się teraz uczyć to mnie biorą mdłości.

A co studiujesz, jeśli mogę spytać??

reklama
macie tez tak, ze jak dlugo nic nie jecie to wam sie niedobrze robi?
bo mnie dzisiaj mdlilo i po obiedzie mi przeszlo!
mam tez problemy z jezdzeniem autobusem, automatycznie mi sie mdlo robi!okropnosc, szczegolnie, ze do mojego szpitala tylko tak mozemy dojechac, a tam beda spotkania o ciazy niedlugo
chyba bede jezdzic z jakas torebka bezpieczenstwa :p ;)

Ja za to nie moge wsiadać do samochodu:))) Zresztą, tak pierwszy raz usłyszałam pytanie, czy przypadkiem nie jestem w ciąży:)). Jechałam z teściową na zakupy i w połowie drogi powiedziałam jej, że muszę się ewakuować z samochodu, bo jest mi niedobrze. A ona na to: ja tak reagowałam na jazdę samochodem, gdy byłam w ciąży:))Ja oczywiście jeszcze wtedy niczego nieświadoma, odpowiedziałam, że ja na pewno nie jestem, tylko jakoś dzisiaj dziwnie się czuję:). No a z zakupów były nici, z kilkoma postojami wróciłyśmy do domu.
I teraz za każdym razem się z tego smiejemy.

hehe, niezla historia!
Ja w okresie kiedy mialam najgorsze mdlosci odbylam samochodowa podroz z Poznania do Belgii, ale bylo to w nocy , fotel mialam rozlozony i spalam sobie wiec nie bylo zle, szczegolnie, ze kierowca dobry :D
od tego czasu nie mialam okazji jechac samochodem tylko wlasnie busem i za kazdym razem modlilam sie,zeby juz wysiasc i mialam ochote nawet isc pieszo byleby tylko wyjsc z busa! hehe

dzisiaj zrobilo mi sie okropnie mdlo :(
na samym srodku rynku w Antwerpii!!!bardzo nie chcialam wymiotowac na dworze wiec weszlam do najblizszej knajpy,pobieglam do toalety(gdzie w koncu mdlosci jednak przeszly) a za chwile pojawil sie moj Dawid ze szklanka wody, bo wyjasnij barmance, ze jestem w ciazy i ta zaoferowala pomoc :D
wypilam wode i poczulam sie lepiej, a zaraz potem kupilismy cos do jedzenia i juz bylo w ogole OK.
Niecierpie mdlosci!

mdłości są strasznie niekomfortową sytuacją bo strach wyjść na ulicę żeby nie zwymiotować. Ja już kilka razy miałam tak że wyszłam na dwór i biegiem musiałam wracać do domu do kibelka.

No własnie- sa baardzo niekompfortowe! Wczoraj bylismy z męzem w markecie na zakpuach..i przy kasie doslownie szrpało mnie o środke- tak mdliło:(..w toalecie przeszło..i znowu na parkingu-szok...ale zdarzyło mi sie parę razy nie dobiec do toalety:(..

Ja już ciazowe mdłosci pozegnałam, ale po dzisiejszym spotkaniu z karabinem jest mi cały czas niedobrze z newrwów

Hm czy to możliwe, że moje mdłości przeszły, przynajmniej nie mam już cały dzień <jupi> :o

reklama
Ja odpukać juz od tygodnia...nie mam mdłosci. Czasem coś mnie zemdli- ale da się to przeżyć-( zazwyczaj są jak jestem głodna- a wymioty odeszły w niepamiec(OBY!). Teraz gorsze jest to niezdecydowanie na jedzenie- odrzucilo mnie od bardzo wielu rzeczy..:(

jej- a pragnę- teraz- dosłownie teraz- galaretki drobiowej- niestety- dziś nie jestem w stanie takiej zdobić i wszystko inne mi rośnie w buzi- ... :(

Do góry