reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mdłości:(

A ja się dziś kiepsko czuję: boli mnie głowa, że aż mnie mdli z bólu, mam doła na psychice i najbardziej to mi się chce płakać :mad: :mad: :mad: :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Acha...i nic mi nie smakuje-wrak człowieka... :mad: :mad:

reklama
Hm moje mdłości chyba naprawdę odeszły- aż dziwnie jak dobrze się czuję, znowu mam ochotę jeść:)) Niesamowite, ale cieszę się bardzo, bo ostatnio jak jeszcze mi towarzyszyły, to zastanawiałam się jak ja przygotuję potrawy świateczne. Ale widzę, że nie będzie tak źle.
Po mdłościach pozostał mi tylko wstręt do pierogów ruskich i uwielbienie dla rosołu:)

Tylko siusiu dalej biegam, czy w nocy czy w dzień- non stop:)

witajcie dziewczynki u mnie jest kiepsko myslalam ze juz mdlości i wymioty odeszly bo czulam sie przez pare dni naprawde rewelacyjnie az moj mąz stwierdzil ze sie boi ze cos jest nie tak jak nie wymiotuje :) ale cos sie zmienilo bo od dwoch dni przezywam koszmar bo po kazdym posilku wymiotuje i jestem wykonczona nic mi nie smakuje dzwonilam nawet do lekarza czy mam sie czyms martwic a on powiedzial mi ze nie mam madzieje ze do swiat mi to minie bo sobie nie wyobrazam siedzenia i jedzenia na trzech wigiljach gorace buziaki

U mnie mdłosci-tych uporczywych- i wymiotów od tygodznia- BRAK:)!..jedynie takie lekkie jak jestem zła, zmęczona, czy niewyspana...a dziś jestem nieyspana..:/..
Jak sie czumś zdenerwuję to potem spać nie moogę:(..no i wczoraj znajomy nasz mnie wkurzyl..ledwie udało mi sie zasnąć..i o 4 obudziłam sie i lipa straszna- zero spania..:/..eee..i mąż też poszedl do pracy niewyspany. Oj po południu drzemka murowana..sączę kawkę..i kleją mi się oczka...Dajcie mi poduszkę!Ja chcę spac!

A ja wczoraj spałam, jak tylko wróciłam z pracy, od 18 . Jaka była moja radość, gdy mąż obudził mnie o 23 i powiedział, że mam się przebierać. Myslałam, że już czas wstawać do pracy, a on wtedy dodał w piżamkę. Dawno nie byłam taka uradowana, jak pomyslałam, że jeszcze cała noc przede mną.

A dzisiaj niespodzianka- pierwsze omdlenie. Mdłości odeszły, przyszedł czas na coś nowego ;D

Ja na szczęście regularne mdlości mam już za sobą (chyba) ;). Tylko czasami zdarza mi się maly romans z kibelkiem jak mawia mój mąż. Dzidzia jest sprytna, upomina się najczęściej wtedy, gdy mamusia się gdzieś bardzo spieszy jak dziś na przyklad. Myślałam, że z tego do pracy nie zdążę, ale udało się.
Pozdrowionka dla Czerwcóweczek. Trzymajcie się cieplo. :D

Wie może ktoś w którym miesiącu przechodzą wymioty? Albo może jakiś lek który by pomógł to przetrwać. Wczoraj pojechałam na zakupy chciałam kupić coś eleganckiego z klasą i nie kupiłam :( Czemu bo aż 7 razy wymiotowałam strasznie mnie bolał brzuch o boże ale bolało. Może ktoś zna dobry lek bez recepty lub domowy sposób na tą dolegliwość.

reklama
Asiu na mdłości radze zaraz po wstaniu zjeśc sucharka i popić wodą mineralną niegazowaną... i na troszkę jeszcze się położyć jak masz taką możliwość... a tak naprawdę to słyszałam ,że niektóre dziewczyny mają te okropne mdłości nawet do 5 miesiąca, ale nie martw się na pewno już wkrótce przejdą w niepamięć..słyszałam coś o jakiś czopkach przeciw wymiotnych ale porozmawiaj o tym ze swoim lekarzem..pozdrawiam :)

Do góry