reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mega okazje-promocje ;-)

hmmm ja nie wiem jak to z tym carrefurem, bo już któryś raz piszecie, ze promocja i u mnie owszem tez jest promocja ale cenna całkiem inna, bo 99zł (ja w tym promcjji nie widze, ale taka reklama na półce jest) ostatnio jak pisałyście to u mnie tez bylo 10zł drożej, dziwne to...

reklama
no ja w carrefour w zeszłym tygodniu kupiłam ten gigapack za 95 zł i to też niby promocja (choć dla mnie nie), ale już nie miałam zapasów, więc musiałam kupić, a dziś idę i patrzę, że są po 85 zł, więc też sama nie wiem jak z tym sklepem jest :)

sainsbury od jutra WSZYSTKO dla baby o 1/3 tansze, od kosmetykow po jedzonko.

Ta promocja jest do konca marca, podawalam wam kiedys stronke, jeszcze raz przytocze
Baby Nappies in Sainsbury's | mySupermarket Price Comparison
tam klikacie na gorze sklepy (asda, tesco, sainsbury, ocado) i wpisujecie produkt, np pampers i wam sie wyswietlaja aktualne ceny, a jak klikniecie produkt to macie tabele, i jest napisane do kiedy promocja i porownanie cen w innych sklepach:)

katrenki, odebralas ten starter z cow and gate? mi sie nie chcialo jechac,bo i tak mam jeszcze prawie dwa miesiace zanim zaczne.
a hipp mi dzis przyslal saszetki z mlekiem follow on, good night sleep i baby rice. do tego magnes na lodowke i dwie plastikowe lyzeczki.
heinz mi przyslal na powitanie kupon 20% znizki na kosmetyki champneys czy cos podobnego, sprzedaja m.in. w sainsburym

reklama
Do góry