reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mega okazje-promocje ;-)

reklama
w morrisonie promocja na pamki simply dry i newborn po £5
szesciopak chusteczek sensitive £7.50 albo dwa za £12

od 22 marca do 11 kwietnia

Ostatnia edycja:
w morrisonie promocja na pamki simply dry i newborn po £5
szesciopak chusteczek sensitive £7.50 albo dwa za £12

od 22 marca do kwietnia

widzialam to. tyle ze ja nie bardzo lubie te simply dry... jakos przemawiaja do mnie tylko active baby a one niestety nie na promocji :( zaluje ze nie kupilam wiecej gdy bylo po 5 funciakow.

A chusteczki jakos tez wole z hugissa i sa teraz tez na promocji 4paczki za 5 funtow jezeli sie nie myle ;-)

ja dostalam maila z pameprs village, bo morrisona nie mam. simply dry kupilam dwie paczki podczas promocji w wilko. moga byc, ale bez rewelacji. chusteczki uzywam tylko poza domem, bo w domu wode ciepla wode od zimnych chusteczek i mala tez:)

sainsbury od jutra WSZYSTKO dla baby o 1/3 tansze, od kosmetykow po jedzonko.

i dodatkowo mozna odebrac cow and gate free weaning box.kto pierwszy ten lepszy,wystarczy zapytac. sloiczek z obiadkiem, pudeleczko z jakims owockem i porridge

oooooooooooo............................ to ja sie tam jutro rano wybiore..... :-) co prawda u mnie maly sainsbury jest i prawie tam nie bywam, ale na taka promocje to warto.... :-)

sainsbury od jutra WSZYSTKO dla baby o 1/3 tansze, od kosmetykow po jedzonko.

i dodatkowo mozna odebrac cow and gate free weaning box.kto pierwszy ten lepszy,wystarczy zapytac. sloiczek z obiadkiem, pudeleczko z jakims owockem i porridge

tez jutro polece :-) a zeby ta paczke odebrac to trzeba jakis kupon promocyjny?

reklama
dziś w carrefour widziałam pampersy gigapacka (nr 3 sztuk 150) za 85 zł, inne rozmairy też w tej samej cenie

Do góry