A
Agutek
Gość
Moja bananową wczoraj pluła 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

moja libi malinowablueberry77 - z Bobovity dobra jest kaszka bananowa i z jabłkiem - nie są takie mdłe jak malinowa![]()
bananowa tez jej daje
ona to jest maly glodomorek
zje wszystko(chyba)
kazda co jej podalam jadla
bez problemow
wczoraj Natalka wypiła cały soczek bananowya dzisiaj zrobiła brzydką kupę:sick: ciemno zieloną i bardzo śmierdzącą:sick:
wiec to chyba normalne
;-)mojej chyba smakowaloDzisiaj próbujemy marchewkę z ziemniaczkami. Ciekawe czy jej zasmakuje.
bynajmiej zjadla wszystko

ja musze Vanesce dawac wszystko jednej firmyMój synuś dzisiaj jadł morele Hippa. Pycha. Kupiłam mu jeszcze jabłko z gruszką i morele z bananami oraz jabłka Frutapura (w takich plastikowych pudełeczkach jak danonki). Ciekawa jestem czy po takich pysznościach będzie chciał jeść warzywa...
a tez kupuje hippa
jak probowalam pozniej jej dac innej firmy jedzonko to jej nie smakowalo
plula i nic nie zjadla

... natomiast deserki i zupki wchodza pięknie ale soczki już nie bardzo woli herbatki, o zwykłej wodzie mogę zapomnieć...no niestety...