• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

MENU naszych marcowych pociech

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
My wręcz odwrotnie, bo Piotruś ok.18 lubi się zdrzemnąć i później jest dopiero kąpiel ok. 20-tej i karmienie,
ale on nie idzie wtedy spać, tylko ma ochotę na zabawę:-D, tak gdzieś do 23 lub później, oczywiście w międzyczasie dojada z cycusia:rofl2:.
O jacie i do 23.00 ci nie śpi?
Moja na początku tak miała, że zasypiała po 22.00 gdzieś, ale walczyliśmy, aby ją nauczyć szybszego zasypiania, bo chcieliśmy mieć trochę czasu dla siebie :happy:

reklama
My Piotrusia kąpiemy zwykle koło 20, chyba, że wyjdziemy na wieczorny spacer, to automatycznie później :-) Praktycznie zaraz po kąpieli mały dostaje jedzonko i zasypia :tak:

Dzisiaj kupiłam Wiktorii pierwszy raz ten przysmak na noc z bananami, kurcze zjadła cały słoiczek 190ml i jakbym jeszcze miała to pewnie tez by wsunęła.

:szok::szok::szok::szok::szok:

Żeby moja córcia chciała tak jeść. Taki słoiczek to może dałaby radę zjeść na trzy razy (czyt. 3 dni). Wiktoria je tylko trochę ze słoiczków, a resztę podsuwam mojej mamie:laugh2:

Dzisiaj rozmawiałam z moją mamą i powiedziała mi, że kiedyś jak któraś mama nie mogła karmić piersią to oprócz mleka z butelki już w piątym miesiącu mamy dawały dzieciom kaszkę mannę i z glutenem nie było problemu. :confused:
to było kiedyś teraz w nasze życie wdarło się dużo chemii nie ryzykujcie z glutenem za wcześnie będę przestrzegała przed tym wszystkich ja w 9 miesiącu podałam Szymonkowi kaszkę pszenna 3razy (wcześniej podjadał chlebek bułeczki ale odrobinkę i żadnych rewolucji nie było dopiero po tej kaszy uważam że za dużo i za wcześnie to zrobiłam) i do dziś mam problem ma przeszło 2 latka i płacze żeby mu dać bułkę chlebek czy ciasteczko takie jak my jemy-niestety nie mogę a jeśli ulegnę ja czy "ktoś" inny to walczymy 2 tygodnie z biegunką.

NIE PODAWAJCIE ZA WCZEśNIE GLUTENU NIECH MAłE żOłąDECZKI ROZWINą SIę TAK żEBY IM NIC NIE ZASZKODZIłO!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry