blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Aha, ja myślałam, że chodzi dalej o to pureeTak wiem, ale chodzi o te glutenowe, one są bodajże tylko smakowe.
.Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Aha, ja myślałam, że chodzi dalej o to pureeTak wiem, ale chodzi o te glutenowe, one są bodajże tylko smakowe.
.Ok. 1,5-2 miarki (z mleka) na zupkę.Acha, a ile sypiesz na słoiczek zupki??

A jaki masz smoczek?
Zjadł :-) Dałam trochę mniej kleiku niż Ty, tak na pierwszy raz, bo do tej pory nie zagęszczałam wogóle..I jak?![]()
Z Canpola do kaszek i kleików jest specjalny smoczek
Można kupić oddzielnie, pakowane chyba po dwa i są oznaczone, że do kaszek i od którego miesiąca 
Ale pewnie częściej dzieci chorowały na celiakię. Nawet pamiętam, że były w sklepach banany tylko dla dzieci chorych na celiakięDzisiaj rozmawiałam z moją mamą i powiedziała mi, że kiedyś jak któraś mama nie mogła karmić piersią to oprócz mleka z butelki już w piątym miesiącu mamy dawały dzieciom kaszkę mannę i z glutenem nie było problemu.![]()
.Ale pewnie częściej dzieci chorowały na celiakię. Nawet pamiętam, że były w sklepach banany tylko dla dzieci chorych na celiakię.
Zjadł :-) Dałam trochę mniej kleiku niż Ty, tak na pierwszy raz, bo do tej pory nie zagęszczałam wogóle..
Do tego pokiełbasiły jej się dniowe drzemki i cały nasz schemat dnia szlag trafił 
...chyba, że raz kiedyś ją przetrzymamy...ale na codzien jednak nie będę ;-)