• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

MENU naszych marcowych pociech

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
elahar - ja też mam butelkę Canpola :happy: Z Canpola do kaszek i kleików jest specjalny smoczek :tak: Można kupić oddzielnie, pakowane chyba po dwa i są oznaczone, że do kaszek i od którego miesiąca :happy:

Dzięki wielkie.:tak: Ja to muszę zacząć dokładnie czytać co jest napisane na opakowaniach bo przez pośpiech już nie jedną rzecz przegapiłam:no:

reklama
Dziewczynki, dzisiaj zrobiłam małej na obiadek ziemniaczka+ narchewkę+ kalafiora. Zobaczymy czy Wiktoria to zje, mam nadzieje, bo cały czas gotować marchewkę to mi się znudzi.

Już ugotowałaś? Dobra jesteś :-D
Ja nawet śniadania jeszcze sobie nie zrobiłam...dopiero wstałam :zawstydzona/y::-p:cool2:

Ja jeszcze nie wiem co dziś kuchnia zaserwuje młodej...z nowości mam jeszcze mały słoiczek brokuł i szpinaku z ziemniakami. Może to drugie dam jej na spróbowanie :rolleyes2:

ostatnio mniej wiecej co 2,5 godziny w ciagu dnia, chyba, ze jest upalnie, to mala wola czesciej, bo jest spragniona:-)wychodzi mi zwykle kolo 6 karmien dziennie

Ja karmię co 2,5 lub 3 godz, ale ja karmię jeszcze dwa razy w nocy, a i tak mały słabo przybiera, ale lekarze nie każą mi go dokarmiać, przymierzam się do zupki z kaszką manną, ale czekam do wizyty pediatryi chcę z nim pogadać.

zupka z kalafiorem była pyszna, jeszcze na jutro zostało. A teraz młoda śpi więc na deserek musi poczekać a później jedziemy na zakupy po brokuły i zobaczę czy bedą Wiktorii smakować.

No cóż, nie będziemy mogli z dzieckiem nigdzie wieczorem wychodzić i będziemy zramolałymi nudziarzami ;-) :-p...chyba, że raz kiedyś ją przetrzymamy...ale na codzien jednak nie będę ;-)

My wręcz odwrotnie, bo Piotruś ok.18 lubi się zdrzemnąć i później jest dopiero kąpiel ok. 20-tej i karmienie,
ale on nie idzie wtedy spać, tylko ma ochotę na zabawę:-D, tak gdzieś do 23 lub później, oczywiście w międzyczasie dojada z cycusia:rofl2:.

reklama
Ja karmię co 2,5 lub 3 godz, ale ja karmię jeszcze dwa razy w nocy, a i tak mały słabo przybiera, ale lekarze nie każą mi go dokarmiać, przymierzam się do zupki z kaszką manną, ale czekam do wizyty pediatryi chcę z nim pogadać.

a ile Piotrus przybiera? Olivka ostatnio 150g tygodniowo, wiec zmniejszyla tempo;-)
skoro nie kaza dokarmiac to chyba wszystko w porzadku?:-)

ja juz tez myslalam przez chwile, zeby wprowadzic jakies jedzonko, bo mala budzila mi sie znowu w nocy na karmienie:tak:ale to byl chyba jakis skok rozwojowy, bo po kilku dniach przestala:-)wiec nadal czekamy do konca 6 miesiaca:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry