A
Agutek
Gość
Kasia a jakiej firmy jest ten przysmak?
On nie jest przypadkiem Hippa?
Widziałam chyba taki w sklepie i jest drogi :dull: Ponad 5zł za słoiczek :dull:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kasia a jakiej firmy jest ten przysmak?
Ewelina- tylko nie z kaszką manno na początek kukurydzine kleiki i ryżoweJa karmię co 2,5 lub 3 godz, ale ja karmię jeszcze dwa razy w nocy, a i tak mały słabo przybiera, ale lekarze nie każą mi go dokarmiać, przymierzam się do zupki z kaszką manną, ale czekam do wizyty pediatryi chcę z nim pogadać.
to było kiedyś teraz w nasze życie wdarło się dużo chemii nie ryzykujcie z glutenem za wcześnie będę przestrzegała przed tym wszystkich ja w 9 miesiącu podałam Szymonkowi kaszkę pszenna 3razy (wcześniej podjadał chlebek bułeczki ale odrobinkę i żadnych rewolucji nie było dopiero po tej kaszy uważam że za dużo i za wcześnie to zrobiłam) i do dziś mam problem ma przeszło 2 latka i płacze żeby mu dać bułkę chlebek czy ciasteczko takie jak my jemy-niestety nie mogę a jeśli ulegnę ja czy "ktoś" inny to walczymy 2 tygodnie z biegunką.
NIE PODAWAJCIE ZA WCZEśNIE GLUTENU NIECH MAłE żOłąDECZKI ROZWINą SIę TAK żEBY IM NIC NIE ZASZKODZIłO!!!!!
Ewelina- tylko nie z kaszką manno na początek kukurydzine kleiki i ryżowe
ja piszę czego doświadczyłam i dokońca nigdy nie zaufam specjalistom od tych badań czy lekarzom czasem matczyna intuicja znaczy więcej niż jakies tam badaniaW najnowszym schemacie żywienia specjaliści ds. żywienia niemowląt nakazują podawać właśnie kaszkę manną ...
ja piszę czego doświadczyłam i dokońca nigdy nie zaufam specjalistom od tych badań czy lekarzom czasem matczyna intuicja znaczy więcej niż jakies tam badania

u nas tak samoU nas tak normalnie to kąpiel po 19-tej, a spanko koło 20-tej![]()

On nie jest przypadkiem Hippa?
Widziałam chyba taki w sklepie i jest drogi :dull: Ponad 5zł za słoiczek :dull:

o matko!!

dzisiaj była bardzo niezadowolona jak miseczka zrobiła sie pusta.
;-)