• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

MENU naszych marcowych pociech

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
U nas jest klapa z chlebem, dostaje biegunki, odparza jej tyłek, a jeśli chodzi o obiadki, kochaa słoiczki, ale moje je tak samo dobrze, nie lubi doprawianych solą jak te HIPP, a słodycze, ok, ale po tym muszę umyć zęby, nie daje jej codziennie, ale jak jej babcia chce dać polizać troche czekolady to nie mam nic przeciwko, ale musi to być dobra czekolada. Jadła już pomidora i uwielbia lizaćcytryne, trzęsie się do niej.

No właśnie głodomorkiem to ona nie jest :no: Zjada dużo mniej mleczka na przykład niż inne marcowiątka :happy2: I waży też niewiele.
Ale tej jajecznicy z jednego jajka to wychodzi naprawdę maluśko :-D
no rozumiem ,ale chodzi mi ,ze to wszystko naraz zjadla ;-) moja jak wypije niewazne jaka ilosc mleczka rano to nic nie tknie przez najblizsze 2 godzinki :tak:dopiero pozniej sniadanka ciag dalszy :blink:dlatego jestem zdziwiona ;-)

Moja mleczko poranne dostaje o 6 rano, a potem kolejny posiłek jest o 9.30-10.00. Także jadła to wszystko po prawie 4h przerwie ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry