Lajla83
Fanka BB :)
na śniadanie ok 8 Natalka je kaszkę na wodeRoksi, u nas teoretycznie są 4 mleka po 180 ml, ale w praktyce to jest różnie.
A może dawaj jej jeszcze rano kaszkę?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na śniadanie ok 8 Natalka je kaszkę na wodeRoksi, u nas teoretycznie są 4 mleka po 180 ml, ale w praktyce to jest różnie.
A może dawaj jej jeszcze rano kaszkę?
dziewczyny mam pytanie ile mleka wypijają wasze dzieci na dobę?
bo moja córcia nie pije mleczka już w nocy i nie chce pić popołudniuw sumie to pije tylko na kolacje 210ml z kaszką
zawsze między 15-16 piła mleko a teraz nie chcewypija dopiero po 17:-( a wtedy mleka na kolacje nie chce wypić
nie wiem czy 1 mleko wystarczy dziecku w tym wieku?![]()
na śniadanie ok 8 Natalka je kaszkę na wodemoże lepiej wprowadzic jej kasze na mleku
![]()
Wiktoria jak miała zębowa fazę to wtedy nie jadła mleka ale obiadek wcinała, najważniejsze żeby pił a jak nie chce jeść to na siłe mu nie daszPiotrus dzisiaj w ogóle nie miał apetytu, każdy z posiłkow tylko skubnął:-(, a juz najmniej zjadł na kolację
, troche mnie pocycał i poszdł spać:-(, z takim pustym brzuszkiem pewnie pośpi do 11-tej
.
wasze dzieciaczki maja takie kryzysy jedzeniowe, co wtedy robicie?
Piotrus dzisiaj w ogóle nie miał apetytu, każdy z posiłkow tylko skubnął:-(, a juz najmniej zjadł na kolację
, troche mnie pocycał i poszdł spać:-(, z takim pustym brzuszkiem pewnie pośpi do 11-tej
.
wasze dzieciaczki maja takie kryzysy jedzeniowe, co wtedy robicie?
Aga to tak jak u nas w ciągu dnia nie chceJa to juz wogole mam problem z mleczkiem :-( Malenka wogole w dzien mleczka nie chce picw rzadnej postaci
i nawet wieczorkiem przed snem tez nie chce
wypija mi tylko jak sie obudzi w nocy
wiec moze to i dobrze ,ze jeszcze w nocy je
hmmm sama niewiem :-(