A
Agutek
Gość
ja ostatnio chcialam dac troche ziemniaczkow z naszego obiadu ale moje dziecko pogardzilo....normalnie przestalay jej smakowac, pluje nimi
wczesniej zajadala sie nimi 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja też bym pluła. Trzeba było dać jej mięskaja ostatnio chcialam dac troche ziemniaczkow z naszego obiadu ale moje dziecko pogardzilo....normalnie przestalay jej smakowac, pluje nimiwczesniej zajadala sie nimi
![]()

maz da jej o 8.00 kaszke na gesto i zobaczymy czy zje :-)
ja też nie jestem, ale w zetce kupuje wiele mam i naprawde są dobre, ostatnio pytałam przedstawiciela i on mówił że aby były trwałe zamiast konserwantów oni peklują mięso a potem dopiero wędzą czy parzą. Ceny ok 30 złSoppana dzieki za podpowieź z tą pieczoną piersią , będę tak robić Piotrusiowi, bo do wędlinek, które my jemy, to nie jestem przekonana![]()

takie normalne, na drożdżach i smażone na oleju, nie mogłam mu nie dać, jak patrzył jak ja jem i cmokał
ale zlizał dżem wiśniowy ( mojej roboty ) a resztę rozkruszył:-) ale marchew z zupy i mięsko zjadł. Tylko mój mały leniuszek nie chce odgryzać kęsów
np marchew dawałam mu łyżeczką prosto do buzi, to samo banan, plasterki do buzi, sam nie chce