reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

MENU naszych marcowych pociech

Roksi co dajesz Natalce przed snem ? (pytam bo pamietam ,ze Nati tez nie chce pic mleczka tak jak moja ,ale za to wstaje do niej w nocy przynajmiej 2razy na mleko :eek:

reklama
u nas nadal niejadek...
na noc 60ml...potem musimy ja dokarmiac, rano 100ml mleka, kaszka zjedzona niecala...nie wiem co jest grane, podejrzewamy to przeziebienie i oby to bylo to:dry:

AGUTEK A MOŻE GARDŁO, moja Wika jak miała zapalenie gardła to nie chciała jeść mleka tylko jadła obiadek, na początku gorączki nie miała, dopiero po 3 dniach dostała gorączkę i wtedy pojechałam do lekarza a ona do mnie że to gardło i dlatego nie chce mleka jeść

u nas nadal niejadek...
na noc 60ml...potem musimy ja dokarmiac, rano 100ml mleka, kaszka zjedzona niecala...nie wiem co jest grane, podejrzewamy to przeziebienie i oby to bylo to:dry:

Agutku moja Vaneska tez nic nie jadla prawie dzisiaj :no: na sniadanko nic nie chciala :-( ani kaszki ani chlebka ,ani nawet jogurcika :no::-( pozniej dopiero kolo 15tej :szok::-( zjadla 2jogurciki :tak: ale obiadku tez nie chciala :no::-( niewiem co jej jest :-( zobaczymy jak bedzie jutro

jedyne co zjadla to kilka chrupek :-( i 2moze 3 lyzeczki z naszego obiadu :-:)sorry:

zobaczymy jak bedzie dzisiaj...rano wypila jakies 140ml mleka...normalnie zjada obiadek i deserek, ale z reguly obiad to tak ciezej jej wchodzi, mleczko w malych ilosciach, kaszke tez np. w polowie tylko....niby je ale po prostu mniej

u nas nadal niejadek...
Agutku a może to brak apetytu związany z ząbkowaniem:tak: moja też jadla mniej jak szły ząbki:tak: teraz to 210ml to dla mojej córci za mało:baffled:

chciałam zapytac jakie dajecie mleko tzn czy już 3 czy nadal 2, bo słyszałam że nan jest od 10 mca (?), my dajemy bebiko 2, bo trójka jest od roczku, w sumie jeszcze miesiąc nam brakuje ale czytałam wczoraj że 3 ma więcej wapnia i jest bardziej sycąca. Dostalismy próbkę z nutricii i nie wiem czy spróbować?

u nas dzisiaj nie jedzenia ciag dalszy :-(

soppana ja juz daje 3 tylko ,ze tu trojki sa po 6miesiacu :tak: ale bym chyba sprobowala i w Pl tez bo miesiac to juz nie jest duzo ;-)

reklama
Do góry