reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

MENU naszych marcowych pociech

oby oby!!!choc ja taka pewna nie jestem:-p

a dajecie Bakusie???

w sobotę zrobiłam dla nas spadhetti ze szpinakiem i czosnkiem, syf straszny:crazy:miałam wyrzucić psu ale zasmakowało Zosi to włożyłam do słoików i wcina:sorry::-D
Generalnie wszystko je, ale widzę , że najbardziej smakuje jej słoikowe jedzenie:eek:więcej jej jednak gotuję z wiadomych względów;-)
jak pies nie zje to Zosia:-D:-D:-D:-D:-D
Madzikm jesteś super:-)

reklama
ej śmiejecie isę a mnie sumienie tchnęło:zawstydzona/y:chyba wywalę resztę:sorry:
:-D:-D:-D:-Dskoro Zosi smakuje to dobrze po co masz wywalać:-D:-D:-D

agutek nie martw sie tym gotowaniem, mojej na poczatku tez nie smakowało a teraz wcina i takie i takie. Wczoraj zjad ła pomidorówke z makaronem i kurczaka z ziemniakami mojej tesciowej. :-)

Ja tez gotuje Piotrusiowi, ale zauwazyłam że słoiczkowwe żarełko tez mu smakuje, czasmi kupuje mu na weekend, kiedy mi sie nie chce gotować, albo jestesmy w gościach:-D,

Madzikm, a jeszcze niedawno narzekałas na karmienie w szufladzie, a Twoja córcia, taka grzeczna.:tak:

Ja tez gotuje Piotrusiowi, ale zauwazyłam że słoiczkowwe żarełko tez mu smakuje, czasmi kupuje mu na weekend, kiedy mi sie nie chce gotować, albo jestesmy w gościach:-D,

Madzikm, a jeszcze niedawno narzekałas na karmienie w szufladzie, a Twoja córcia, taka grzeczna.:tak:

no odmieniło się jej i nawet chętnie je (puk puk w niemalowane)

a dajecie Bakusie???

Ja daję. I jeszcze takie deserki "Hugo". Też jej smakują.
Moja też od niedawna ładnie je w krzesełku, a to dlatego że "odgapiłam" pomysł którejś z Was i dałam jej łyżeczkę i pustą miseczkę; ona sobie w niej miesza, a ja ją karmię i ładnie zajada. :-)

Soppana,a jakie wędlinki podajesz, ja chlebek na razie podaje tylko z masełkiem, ewentualnie z serkiem:-)
Ewelina sorki że nie napisałam ale nie zawsze doczytam :/
ja w Bydzi kupuje w Zetce na gdańskiej tam mają zarówno produkty bezglutenowe jak i bez konserwantów, Ignaś najbardziej lubi filet z indyka, a jak nie ma to kupuje surowy filet i piekę w folii alum. potem kroje cieniutko, smakuje mu ale musi być troche przypraw (czosnek pietruszka majeranek)

reklama
A ja już prawie w ogóle przestałam gotować osobno Ignacowi bo on i tak tego nie je:eek:, po prostu jak gotuje zupę dla nas, to przed dodaniem kostek czy maggi odlewam Ignacowi trochę, jadł już wszystkie zupy (może opocz pieczarkowej) najbardzie lubi ogórkową pomidorową i barszcz a drugie danie je od nas.
Na chleb to wędlinka albo serek (typu almette)
a ja nie daje danonków, tylko takie serki które kupuje w biedronce, nazywają się gismo (?) i 6 szt kosztuje 2,5zł a skład się nie różni od dannoków, są tylko mniej słodkie. Ja jestem z tych co nie wierzą reklamom:no:

Do góry