blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Madzikm, ja daję młodemu autko do zabawy i jeszcze bajkę włączam w TV
.
.Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.Madzikm, ja daję młodemu autko do zabawy i jeszcze bajkę włączam w TV.
to idź się pod stół schowaj
, a tak serio to jedzenie przed tv jest 

. A do jednej porcji z rybą dodałam jeszcze jajko na twardo rozgniecione widelcem (ale tej nie mroziłam).Ja tam lubięa tak serio to jedzenie przed tv jest![]()
. I przy komputerze też
.Ja tam lubię. I przy komputerze też
.
, o Karolka mi chodziło
, choć wiesz..posiłki całą rodziną, przy stole itp.;-)
babcia powiedziala, ze jak ja karmila to strasznie cora chciala sama to robic i zupke babcia pozwolila jej samej zjesc :-) ponoc ladnie jej szlo...ja na razie jeszcze nie pozwalam jej jesc samej glownych posilkow, bo za dlugo by to trwalo i za duzo pewnie jeszcze by sie zmarnowalo, ale pewnie jeszcze torche i trzeba bedzie pozwolic na to
na razie daje jej kawalki kanapki do samodzielnego jedzenia, ale sztuccami jeszcze nie daje :-)

- zmienię się!!!
ja teżJa tam lubię. I przy komputerze też
.
zaraz idę coś sobie zrobić
.....może tosty

Wiem, że dziecko powinno się skupiać na jedzeniu, a nie na zabawie albo telewizji. No ale co mam zrobić, jak młody się wścieka w krzesełku... Nieraz nawet pierwszej łyżki nie chce bez zabawiania. A wydaje mi się, że to za małe dziecko, żeby go przegłodzić. Poza tym jak nie zje kolacji, to w nocy będzie chciał jeść.no nam - starym krowom to nie szkodzi, o Karolka mi chodziło
, choć wiesz..posiłki całą rodziną, przy stole itp.;-)
wspaniale agutek - tak właśnie ma być, jedzenie to jedzenie! ja dziś dałam jej trochę zupy do kubeczka isię w tym paprała, nie trafiła łyżką do buzi, rączkami próbowała, ale trwało to 30 minu i miałam mnóstwo sprzątania, tamten sposób wygodniejszy ale ten lepszy dla dziecka
i ja nie dawałam picia po obiedzie- zmienię się!!!
![]()

ja teżzaraz idę coś sobie zrobić
.....może tosty
![]()
Wiem, że dziecko powinno się skupiać na jedzeniu, a nie na zabawie albo telewizji. No ale co mam zrobić, jak młody się wścieka w krzesełku... Nieraz nawet pierwszej łyżki nie chce bez zabawiania. A wydaje mi się, że to za małe dziecko, żeby go przegłodzić. Poza tym jak nie zje kolacji, to w nocy będzie chciał jeść.