Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
)Czy Wasze dzieci piją jeszcze mleczko/kaszkę z butelki? Jak często? Kiedy można odstawić mleko modyfikowane?
Dajecie już zwykłe mleko? (Piotruś wcina z płatkami, na razie w niewielkiej ilości)
Czy herbatkę/soczek dajecie w butelce, czy w kubku/niekapku/bidonie?
Czy Wasze dzieci jedzą sztućcami (albo chociaż próbują)? (Piotruś niestety jeszcze nie, nie uczyłam go)

. A je w miarę chętnie, więc jest ok. Do ręki daję chleb, albo tego typu rzeczy (też jest syf, ale mniejszy ;-)).Czy Wasze dzieci piją jeszcze mleczko/kaszkę z butelki? Jak często? Kiedy można odstawić mleko modyfikowane?
Dajecie już zwykłe mleko? (Piotruś wcina z płatkami, na razie w niewielkiej ilości)
Czy herbatkę/soczek dajecie w butelce, czy w kubku/niekapku/bidonie?
ja daje modyfikowane na kolacje, bo w dzien nie chce picprobowalam jej dawac krowie, ale na razie chce pic tylko w formie kakao;-)
wszystkie napoje pije z bidonu ze slomka, butelki nie uzywamy od ok. trzech miesiecy:-)
Czy Wasze dzieci jedzą sztućcami (albo chociaż próbują)? (Piotruś niestety jeszcze nie, nie uczyłam go)