reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MENU naszych marcowych pociech

reklama
to mamy forumowy typ na bidon bo jeszcze Tola i Zosia z takiego piją, Zosia - wszystko. Ma swój kubeczek ale dużo rozlewa więc wolę podac w bidonie.

Mleko dostaje tylko modyf. jako podwieczorek lub II śniadanie, lub popicie po kolacji.

łyżką i widelcem jeść potrafi, pewnie, że wpadnie za kołnierz i po nogach ale zje:tak:

a co to za budyń Paola?

Ja też leniwa więc pewnie niebawem kupię :-D
Ja ostatnio od blueberry zgapiłam Monte :-p Raz na kilka dni dostaje kubeczek, łyżkę i jedzie :-D Cała czekoladowa jest wtedy, ale bardzo jej smakuje :-)

Widziałam w sklepie taki bidon, ale innej firmy, chyba Nuby :happy2: Produktów TT było sporo, ale bidonu akurat nie widziałam.. Trzeba połazić i rozejrzeć się, albo na allegro zamówić :happy2:

Dziewczyny a dajecie dzieciom Bakusie ? Ja od jakiegos czasu daje M i mleko (nestle junior) i serki (monte i bakusie wlaśnie) i nie widzę żeby mu cos wyskakiwało od mleka wiec moze mu ta skaza minęła (o ile w ogóle była). A bakusie "odkryłam" niedawno - kupilam tego biszkoptowego i dobry kurcze jest!!! Sama chyba zaczne jesć :p.

Budyniu nie dawałam ale muszę spróbowac ale chyba sama zrobie na zwykłym mleku bo będzie mniej "udziwniony" niz te kupne w kubeczkach.

Aha M ostatnio kosztował oliwek i nawet mu o dziwo smakowaly (ja niedawno dopiero sie do nich przekonałam) i fasolki po bretońsku :D. I objada sie porzeczkami - czarnymi i czerwonymi , prosto z krzaka i nawet sie nie skrzywi choć niektóre to kwasiury :).

reklama
my tez mielismy bidon TT kilka razy i jest bardzo fajny, poza tym, ze nie da sie go calkowicie umyc:-(
od jakiegos czasu mamy bidon Mothercare i jest najlepszy (bo oprocz TT chyba ze trzy rozne firmy wyprobowalismy)
wyglada tak:
31%2B7GBBeV2L._SX315_SY375_.jpg

Do góry