agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
a u nas odziwo mimo że Maks był ostatnio chory to apetyt go nei opuszczał zjada zwykle wsio z talerza nieraz ręka nieraz widelcem lub łyżka ale stara sie jak moze heheheheh
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zazdroszczę, bo u nas jedzenie jest drogą przez mękęa u nas odziwo mimo że Maks był ostatnio chory to apetyt go nei opuszczał zjada zwykle wsio z talerza nieraz ręka nieraz widelcem lub łyżka ale stara sie jak moze heheheheh

o wzroście mojego dziecka się nie wypowiadam![]()

Moja ostatnio je sporo kasz: gryczaną, jaglaną i jęczmienną. Do tego standardowo pulpety wołowe z wątróbką lub indycze i osobno zupy warzywne.
Ja nie lubię kasz, więc Wiktorii też nie daję
Nie tylko z kaszami tak jest, nie dam jej czegoś czego sama nie lubię
To silniejsze ode mnie;-)Zazdroszczę, bo u nas jedzenie jest drogą przez mękę![]()
agatulka jak ładnie twoje dzieci jedząMoja Madzia niestety robi jeszcze kurnik z kuchni.
Rozrzuca jedzenie.

Wiktoria jak ma "małe" towarzystwo to też ładniej je
Jestem pod wrażeniem takiego menuJa nie lubię kasz, więc Wiktorii też nie daję
Nie tylko z kaszami tak jest, nie dam jej czegoś czego sama nie lubię
To silniejsze ode mnie;-)
Dziewczyny jest na to rada, trzeba zrobić sobie drugie dzieckoWiktoria jak ma "małe" towarzystwo to też ładniej je
![]()

:-)
podobnie jak parowki, mimo ze zawsze mowilam ze to najwieksze beeee 
.
. I sam się upominał o jedzenie, oczywiście w najmniej odpowiednim momencie - jak jechaliśmy samochodem
. Gadał am, am, am jak nakręcony. A w domu zjadł cały pojemnik jogurtu naturalnego, a potem jeszcze wafel ryżowy, potem popił tego kakao i już nie chciał kolacji
.