Lajla83
Fanka BB :)
herbatę z mlekiem nie dałam rady wypić:-( a herbatkę miałam chyba fitomixJa pije herbate z mlekiem i ostatnio kupilam herbatke wspomagajaca karmienie piersia.
czy jakoś tak ale chodzi mi o środek mlekopędnyObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
herbatę z mlekiem nie dałam rady wypić:-( a herbatkę miałam chyba fitomixJa pije herbate z mlekiem i ostatnio kupilam herbatke wspomagajaca karmienie piersia.
czy jakoś tak ale chodzi mi o środek mlekopędnyGdzieś usłyszałam że butelke daje sie o stałych porach, wtedy nasz organizm myśli że dziecko po prostu wtedy np. śpi![]()

mało tego pokarmu mam i naprawdę już nie mogę patrzeć jak przystawiam w ciągu dnia Natalkę a ona złości się i placze poprostu skapitulowałam:-( i w ciągu dnia jedziemy na butli
ale co tam. są plusy karmienia sztucznego - np brak wyrzeczeń w diecie
, no i malutka nie będzie sie stresować. U mnie też było cienko z pokarmem jakiś czas, ale po szpitalu jakoś sie poprawiło i odpukać jest nieźle.
np. jak mała zaczyna ssać czuje jak mi nachodzi pokarm. To takie uczucie delikatnego kłucia w piersiach

mam nadzieje że małej nie upiję 

)

jestem stasznie wyczólona na tym punkcie bo już raz miałam usuwany gózek z piersi:-( naszczęście przystawiałm Natalkę i o dziwno nie płakała, opróżniła pierś i gólka się schowała
pewnie zrobił się jakis zastój pokarmu