malaga
Fanka BB :)
Normalna, gęsta, tylko kolor troszkę inny, taki zielonkawyA jak wyglądają kupki Waszych dzieciaków po soczkach i słoiczkach? Bo u nas kupka była dzisiaj nieciekawa - rzadka i z jakimiś glutami (błeee).

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Normalna, gęsta, tylko kolor troszkę inny, taki zielonkawyA jak wyglądają kupki Waszych dzieciaków po soczkach i słoiczkach? Bo u nas kupka była dzisiaj nieciekawa - rzadka i z jakimiś glutami (błeee).

Agutek wiem,nie chce przeginać aż tak bardzo. Poczekam, już tyle to wytrzymam. Ale mnie korci strasznie.... Jestem ciekawa czy Wiktorii to posmakuje.

Karol dzisiaj wypił 40 ml soczku bez wody :-).
A jak wyglądają kupki Waszych dzieciaków po soczkach i słoiczkach? Bo u nas kupka była dzisiaj nieciekawa - rzadka i z jakimiś glutami (błeee).
u nas też gęstsza i ma różne odcienie czasami jest żółtawa taka typowa czasami zielonkawa:sick: a śmierdzi okropnieNormalna, gęsta, tylko kolor troszkę inny, taki zielonkawy![]()

no właśnie też mi się tak wydajeMoże ma po prostu jakiś gorsze dni i nie ma takiego aptetytu ;-)
Aha, nie wiem czy czytałaś, że ponoć w ciągu dnia podaje się albo sok albo jabłuszko (tzn. albo jakiś przecier owocowy albo soczek owocowy, ale na zmianę, nie 2 rzeczy w ciągu jednego dnia;-))
bo nie wolno dziecku wpychać wszystkiego na raz
u nas jest albo soczek albo słoiczek
do wieczornnej butki dosypuje kaszę bananową lub mailnową i na śniadanko też
u nas też gęstsza i ma różne odcienie czasami jest żółtawa taka typowa czasami zielonkawa:sick: a śmierdzi okropnie![]()

No, ja się zastanawiałam i myślę że będzie tak:Słuchajcie a zastanawiałyście się może już jak dokładnie ułożycie dzienny jadłospis dzieciom?