Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)
i miala dzisiaj rano zatwardzenie:-(wiec narazie banana Wam odradzam 
julia6 - ja tez jezeli uda mi sie karmic piersia 6 miesiecy dopiero wtedy bede podawac inne jedzonkoAle jesteście szybkie ja Szymonowi dopiero po 6 miesiącach zaczęłam podawać soki i inne rzeczy i raczej z Julitką postąpię podobnie chyba że będę miała mało pokarmu to wtedy wcześniej

zazwyczaj 5 w upalne dni 4 lub jak dostaje deserek to też 4
jednorazowo zjada 150ml lub 180ml zdażyło się 2 razy że zjadła 220ml
do mleka na noc i na śniadanie dosypuje kaszki babnanowej lub malinowej

ja na poczatku tez dawalam malenkiej butle co 3 godz i jadla ,a pozniej juz co 3 nie chciala najpierw sie martwilam ale wiem teraz ,ze ona poprostu nie jest glodna czasem nawet 5godz nie je a jak juz zacznie grymasic to jak jej podam butle to wypije nawet 170mlnieraz...

Już jestem teraz spokojniejsza :-)
i wyrzuciłam to mleko w cholerę
Córa wcina teraz Bebilon. Właśnie otworzyłam ostatnie opakowanie "jedynki" a potem przechodzimy na "dwójkę" 

julia6 - ja tez jezeli uda mi sie karmic piersia 6 miesiecy dopiero wtedy bede podawac inne jedzonko![]()
) dziś pediatra na wizycie kontrolnej i powiedział, że wiele zmieniło się w żywieniu niemowlą, można podawać soczki od 4mies, później mięsko, a nawet rybę
, a przecież do tej pory była traktowana, jako ciężkostrawne danie,