reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MENU naszych marcowych pociech

blueberry a najwiecej wapnia jest w zoltym serze :-)
ja jogurt naturalny dodaje do owocow :-) samego twarogu nie ruszyla mi, nawet jak dodalam do niego banana :dry:
na szczescie jogurt naturalny z owocami to przysmak :tak:

reklama
Fredzik moja nie je doroslego jedzonka :-p
dostaje sloiczki, takich naszych dan nie chce jesc...ostatnio skusila sie na moje zupki, ale tak normalnie nie dostaje naszych kotletow czy zup ;-)i to glownie dlatego, ze uwazam, ze na wiele rzeczy jest jeszcze za wczesnie :tak:

madzikm i co zdecydowalas sie podawac sinlac?
ja na razie dalej podaje go na kolacje :tak:
dzis z mezem zauwazylismy, ze na udkach pojawily sie corze faldki (miala do tej pory, ale takie malutkie, a teraz takie smieszne pulchne sa :-D) takze chyba dziala ;-)

madzikm i co zdecydowalas sie podawac sinlac?
ja na razie dalej podaje go na kolacje :tak:
dzis z mezem zauwazylismy, ze na udkach pojawily sie corze faldki (miala do tej pory, ale takie malutkie, a teraz takie smieszne pulchne sa :-D) takze chyba dziala ;-)

no nie kupiłam po odkryciu faktu, że jednak przytyła kg od listopada, ale może się skuszę;-), a tego nie podaje sie z butli tylko łyżeczką? bo u nas na noc zawsze butla, mam to jednka ochote zreformować...

u nas tez coraz czesciej odmawia mleka albo wypija coraz mniejsze porcje, ale sa dni, ze wypije ladnie...nie wiem od czego to zalezy :baffled:

Moja Madzia też lubi bardzo mleko. Pije 180-200 ml 3-4 razy dziennie bo kaszek na gęsto nie chce wcale.

reklama
Do góry