Cześć kobiety...Jestem w 4tc+5d to moja pierwsza ciąża w poniedziałek byłam u lekarza i widział pęcherzyk ciążowy ale tylko 2mm...kazał zrobić betę, która wynosi 388...powiedzcie mi czy to normalne i mogę być spokojna czy mam się może martwić... powiedział że na razie to jedno badanie beta wystarczy i że się zobaczy co dalej...już sama nie wiem co mam myśleć..
reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Nie, to nie jest normalne. Zrób przyrost 48h od pierwszej bety koniecznie.Cześć kobiety...Jestem w 4tc+5d to moja pierwsza ciąża w poniedziałek byłam u lekarza i widział pęcherzyk ciążowy ale tylko 2mm...kazał zrobić betę, która wynosi 388...powiedzcie mi czy to normalne i mogę być spokojna czy mam się może martwić... powiedział że na razie to jedno badanie beta wystarczy i że się zobaczy co dalej...już sama nie wiem co mam myśleć..
Miesiączka jest pewna niestety nie wiem dokładnie kiedy przypadła owulacja...lekarz wyliczył właśnie taki wiek ale tylko ze względu na okres. Kolejna dziwna rzeczą jest,że owulacja przypadała na 12 dzień miesiąca....i według tego obliczyłam i test robiłam 12dpo..wyszedł pozytywny z jasną druga kreska...kolejne były ciemniejszeA jesteś pewna tego wieku ciąży? Dobrze zapisałaś ostatnią miesiączkę?
Lady Loka
Fanka BB :)
Tak szczerze mowiąc, to ja bym się szykowała raczej na to, że ta beta już spada.Miesiączka jest pewna niestety nie wiem dokładnie kiedy przypadła owulacja...lekarz wyliczył właśnie taki wiek ale tylko ze względu na okres. Kolejna dziwna rzeczą jest,że owulacja przypadała na 12 dzień miesiąca....i według tego obliczyłam i test robiłam 12dpo..wyszedł pozytywny z jasną druga kreska...kolejne były ciemniejsze
Ale zbadaj przyrost i zobaczymy.
.
Kiedy miałaś ostatnią miesiączkę?Miesiączka jest pewna niestety nie wiem dokładnie kiedy przypadła owulacja...lekarz wyliczył właśnie taki wiek ale tylko ze względu na okres. Kolejna dziwna rzeczą jest,że owulacja przypadała na 12 dzień miesiąca....i według tego obliczyłam i test robiłam 12dpo..wyszedł pozytywny z jasną druga kreska...kolejne były ciemniejsze
Pojedyncza beta nic nie mówi. Zrób przyrost 48 lub 72 h. U mnie beta w 4tc+ 1d wynosiła 143, 29 ...Cześć kobiety...Jestem w 4tc+5d to moja pierwsza ciąża w poniedziałek byłam u lekarza i widział pęcherzyk ciążowy ale tylko 2mm...kazał zrobić betę, która wynosi 388...powiedzcie mi czy to normalne i mogę być spokojna czy mam się może martwić... powiedział że na razie to jedno badanie beta wystarczy i że się zobaczy co dalej...już sama nie wiem co mam myśleć..
reklama
29.08.2025.
Kiedy miałaś ostatnią miesiączkę?