• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mierzenie temp ciała

jazz_joanna

Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny!
Chciałabym zapytać czy każda z Was starając się o bobaska mierzyła sobie temp w cyklu? Jakie wykresy powstawały? I które świadczyły o ciąży (potwierdzone później testem ciążowym)??
pozdrawiam !

reklama
Hej, wklejam mój wykres - jak widzisz kilka dni po owulacji już nie mierzyłam codziennie (byłam w innym miejscu, wyjazd ze znajomymi i bardzo zaburzone pory snu :p)
strona wyznaczyła owulację na 19DC, ale myślę, że to jednak mogło być wcześniej, bo 18DC już pojawił mi się typowo poowulacyjny ból piersi (wzrost poziomu progesteronu). 29DC zrobiłam test ciążowy - pozytywny.

edit - właśnie patrzę, że test mi wyszedł w 28DC, także coś musiałam źle na tej stronce zaznaczyć.

Załączniki

• wykres.png
    wykres.png
    23,2 KB · Wyświetleń: 171
Hej, wklejam mój wykres - jak widzisz kilka dni po owulacji już nie mierzyłam codziennie (byłam w innym miejscu, wyjazd ze znajomymi i bardzo zaburzone pory snu :p)
strona wyznaczyła owulację na 19DC, ale myślę, że to jednak mogło być wcześniej, bo 18DC już pojawił mi się typowo poowulacyjny ból piersi (wzrost poziomu progesteronu). 29DC zrobiłam test ciążowy - pozytywny.

edit - właśnie patrzę, że test mi wyszedł w 28DC, także coś musiałam źle na tej stronce zaznaczyć.
Zawsze masz 5 dpo zjazd temperatury?

reklama
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry