AScarlett
Moderator
Nie wiadomo!A prosze bardzo. Niestety to tylko zastrzyk.![]()
Ja liczę że to jednak rośnie bombelek

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiadomo!A prosze bardzo. Niestety to tylko zastrzyk.![]()
To jakoś powoli rośnie ten bombelek, że od wczoraj nie jest ciemniejszy ten testNie wiadomo!
Ja liczę że to jednak rośnie bombelek![]()
My tu wszyscy marzymy o białych świętach, ale nie aż takMoge na sikać dla Ciebie i wrzucić bialy test jak chcesz
Dzis jakies 7dpo, może juz cos bedzie widać xDMy tu wszyscy marzymy o białych świętach, ale nie aż tak![]()
dzięki, trochę mi lepiejA prosze bardzo. Niestety to tylko zastrzyk.![]()
Ja też bliźniakPiona blizniaki![]()
Super wiadomość!Dziewczyny, bede się już z Wami żegnała. Beta przyrasta, progesteron tez jest w porządkuDziękuje za dobre rady i wsparcie w trakcie tych starań. Gdyby nie monitoring owulacji u gina, dalej polegalabym na aplikacji w telefonie
Życzę, zeby każda z Was już wkrótce zobaczyła te upragnione 2 kreski i za 9 miesięcy tuliła swoje dzieciątko. Piszę to w swoje 34 urodziny i moim życzeniem jest aby każdej z Was się udało
powodzenia laski!
Ale mogę Ci w tajemnicy napisać, że mąż sądzi, że będę sikać w Sylwestra.Wrzućcie jakieś dwie kreski, bo mam doła. Nie wierzę, że żadna nie sikała dziś ;>
no wez, co to za strajk?Ale mogę Ci w tajemnicy napisać, że mąż sądzi, że będę sikać w Sylwestra.
Niedoczekanie.
No wiesz, ja i tak w ciążę zajść nie mogę, to po co mam sikać?no wez, co to za strajk?