Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
witajcie.mam pytanie,co moze oznaczac malenka czerwona kropka na sutku z ktorej podcieka krew.zrobilo mi sie dzis cos takiego i niewiem coz to,czy jechac jutro do lekarza czy dzis to zaltwic
silentenigma- nie wyglada mi to na nic groznego, moze faktycznie sie zadrapałas?? Obesrwuj.
Ja od kilku dni nad lewym sutkiem mam takie bolace-klujace miejsce...zastanaiwma sie co to moze byc i skad sie wzielo:?
Marcelinaa- zwiekszenie blonnika w diecie powinno pomoc...i moze to hemoroidy?? Może kup sobie czopki na to...powinno pomoc
Ja tez ponarzekam.......mam ZGAGE!!!! Potworna. Budzi mnie codziennie o 4:30,czasmi dokucza w ciagu dnia. Dzis np. ze zgaga sie obudzilam i za cholere nie chce przejsc...nic nie pomaga-kefiry, jogurty, mieta itd. Juz mi sie nie dobrze od tego robi![]()
szuszu- dzieki ale na mnie Renni nie działaJak pisze wyprobowal juz chyba wszytskiego
Renni jedynie pomaga w nocy jak sie ze zgaga budze...przez czas gdy ssie tabletek udaje mi sie zasnac bo tak nie czuje tego palenia