reklama

Minusy III trymestru

reklama
witajcie.mam pytanie,co moze oznaczac malenka czerwona kropka na sutku z ktorej podcieka krew.zrobilo mi sie dzis cos takiego i niewiem coz to,czy jechac jutro do lekarza czy dzis to zaltwic

no dobra.. w końcu i ja na coś narzekne..
mam od paru dni bolące kupy i zauważyłam krew na papierze :( czytam, że powinnam sobie kupić błonnik.. zażywa jakiś któraś z Was?

od paru dni po nocy wstaję z bólami stawów prawej dłoni ( a właściwie fuckersa) i prawego kolana..

silentenigma- nie wyglada mi to na nic groznego, moze faktycznie sie zadrapałas?? Obesrwuj.
Ja od kilku dni nad lewym sutkiem mam takie bolace-klujace miejsce...zastanaiwma sie co to moze byc i skad sie wzielo:?
Marcelinaa- zwiekszenie blonnika w diecie powinno pomoc...i moze to hemoroidy?? Może kup sobie czopki na to...powinno pomoc:)

Ja tez ponarzekam.......mam ZGAGE!!!! Potworna. Budzi mnie codziennie o 4:30,czasmi dokucza w ciagu dnia. Dzis np. ze zgaga sie obudzilam i za cholere nie chce przejsc...nic nie pomaga-kefiry, jogurty, mieta itd. Juz mi sie nie dobrze od tego robi:(

silentenigma- nie wyglada mi to na nic groznego, moze faktycznie sie zadrapałas?? Obesrwuj.
Ja od kilku dni nad lewym sutkiem mam takie bolace-klujace miejsce...zastanaiwma sie co to moze byc i skad sie wzielo:?
Marcelinaa- zwiekszenie blonnika w diecie powinno pomoc...i moze to hemoroidy?? Może kup sobie czopki na to...powinno pomoc:)

Ja tez ponarzekam.......mam ZGAGE!!!! Potworna. Budzi mnie codziennie o 4:30,czasmi dokucza w ciagu dnia. Dzis np. ze zgaga sie obudzilam i za cholere nie chce przejsc...nic nie pomaga-kefiry, jogurty, mieta itd. Juz mi sie nie dobrze od tego robi:(

Devi, Rennie można brać, ale dla mnie to jest ohydne, za to mega szybko pomaga:-)

szuszu- dzieki ale na mnie Renni nie działa :( Jak pisze wyprobowal juz chyba wszytskiego :( Renni jedynie pomaga w nocy jak sie ze zgaga budze...przez czas gdy ssie tabletek udaje mi sie zasnac bo tak nie czuje tego palenia

reklama
szuszu- dzieki ale na mnie Renni nie działa :( Jak pisze wyprobowal juz chyba wszytskiego :( Renni jedynie pomaga w nocy jak sie ze zgaga budze...przez czas gdy ssie tabletek udaje mi sie zasnac bo tak nie czuje tego palenia

Ojej...mi pomogło raz dwa, wczoraj po raz I wzięłam i 3 min. później było już po zgadze..
A Manti próbowałaś? Podobno tym co rennie średnio pomaga, to Manti daje radę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry