Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Liwuś to jak już zainwestujesz to daj znaka, między nukiem a avantem nie ma aż tak dużych różnic w cenie, przynajmniej na allegro (ok. 5 zł)
Ja się zastanawiam czy da się w tym funkcjonować np. na uczelni, czy za bardzo ich nie widać i czy wygodnie, choć ściąganie laktatorem przez 8 godzin bez mojego ssaka będzie raczej nieuniknione i już się martwię, jak ja dam radę to zrobić
Ja się zastanawiam czy da się w tym funkcjonować np. na uczelni, czy za bardzo ich nie widać i czy wygodnie, choć ściąganie laktatorem przez 8 godzin bez mojego ssaka będzie raczej nieuniknione i już się martwię, jak ja dam radę to zrobić

... Ma pare takich godzin na dobe, że zje i ładnie śpi 2-3 godzinki, a nad ranem (zazwyczaj od 4-tej do 6-tej) i później w dzień, albo wisi cały czas na cyckach, albo co 15minut do godziny...
Czekolada to mój narkotyk więc nie jestem w stanie zrezygnować z Niej , a Małej też nic nie jest. Sok pomarańczowy też piłam i było ok, zjadłam też mandarynkę ale 1 szt a nie cały wór
U nas tez bylo ciezko, ale mala nie tolerowala laktozy przy okazji i musielismy przejsc na Pepti.
bledną jej czasem, smaruję buźkę emolientem i jest lepiej, ale skórka taka sucha. Jakby jej to znikło samo, to będę obserwować pilnie po czym się pojawi. No zobaczymy. A Antoś się drapie po swoich krostkach? Maryśki zdaje się to nie ruszać...