4madlen
Mateczka Anteczka :)
Viv nie drapie sie... 
iza no z tą wagą to u mnie niekoniecznie bo wcinam codziennie buły pszenne na śniadanie i kolację
Jadłam normalnie margarynę i ostatnio mam fazę na buły z oliwą z oliwek (taka dobrą) i tak jadłam ale doszłam do wniosku ze pokarm moge miec za tłusty
confused
bo Antosia suszy bardzo po jedzeniu i wczoraj np to wypił w ciagu dnia prawie 500ml herbatki... dlatego dziś pierś z ryżem gotowane na parze 
iza no z tą wagą to u mnie niekoniecznie bo wcinam codziennie buły pszenne na śniadanie i kolację
Jadłam normalnie margarynę i ostatnio mam fazę na buły z oliwą z oliwek (taka dobrą) i tak jadłam ale doszłam do wniosku ze pokarm moge miec za tłusty
. Ja po ygodniu z jednego odciagalam po 20ml -30ml. Teraz nie odciagam bo nie mamy takiej potrzeby, ale za tydzien na sobote znow bedziemy "pracowac" coby butle zapelniac
. A i nasza po tygodniu wciagnela 60 na raz. Takze raczej za duzo mu nie jest. Tym bardziej, ze to facet 

ehh miekka jestem wiem. Przezylam porod, ale bol minal,a teraz gdy wiem ze ma mnie bolec tak miesiac czy dwa przy karmieniu to poprostu nie umiem sie przemuc zeby mu dac, wole odciagnac, bo wiem ze wiecej odciagne laktatorem niz on wypije sam z cyca.