D
Doloress
Gość
Doloress ale masz luksusja tam niby też narzekać nie powinnam, bo mała szybko zjada i idzie dalej spać, nooooo ale zawsze to jest pobudka
a ja jestem strasznym śpiochem
nooooooooooooo :-)

moja też zaczęła ulewaćMarcel zaczął wymiotowac,nie wiem czy nie jest to spowodowane rozszerzeniem diety.Pierwszy raz marchewkę dostał we wtorek po południu,tak samo w środę.W nocy ze środy na czwartek zwymiotował obficie mlekiem bo czesto jadł cycuś,myslałam ze to pojedynczy incydent z przejedzenia,w czwartek dostał znowu marchewkę a po kilku godzinach zwymiotował na mleczno marchwiowo.Nie było wysypki wiec dzis dałam marchewkę z ziemniakiem i tu zwymiotował podczas jedzenia.
Nie wiem czy odstawic warzywka na jakis czas,czy od jutra zacząc znowu podawac ale dosłownie po 2-3łyżeczki i codziennie po te 3 łyżeczki np przez tydzien a następnie po 5-6 łyżeczek znowu przez tydzien by brzuszek tyle nie dostawał.A może to wina marchewki.Jutro chyba ugotuje sam ziemniak i dam troszeczkę z moim mlekiem.
Miała tak któraś z mamusiek?
0
i nie wiem czy żołądek się nie przyzwyczaja do nowych rzeczy

no i wpierdziela a nie je
w następnym tygodniu spróbuje podać normalne jabłko bo mamy ze swojego sadu tylko ze jak jaje jadłam to miał rozwolnienia