reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mleko, papki i kanapki, czyli nowe pokarmy w diecie maluszkow :-)

reklama
no u mnie jak junior nie zrobi kupy (już 3 dni ma przestój :no:) to je marnie 100-130ml a normalnie to 5x150ml (choć według norm też to jest za mało :-()a na śpiocha to mu i 180ml wcisnę ;-)

Dziewczyny ja to w ogóle się nie stresuje tym ile Ala zje bo nie wiem... z cycka miarki nie zrobię, a szkoda :) Ale skoro przybiera to jest ok i Wy też tego się trzymajcie :tak::-)

Future bardzo śmieszne! Dobrze, że jakby co zdążyłam jeszcze z córą:-p
A to widzę, że u innych dzieciów tak jak u mnie.
Kasieq moja w dzień to tak samo zajada, od 60-90-100, a na dzisiejszą noc mam przygotowane 2 flachy 165, i jedną 140. Mówisz, że lepiej nie dać się zaskoczyć, i mieć w pogotowiu 180:-D Ale jaja!

Axa LOVI 3+ też ledwo idzie, mam zamiar kupić trójprzepływowy bo ten do kaszki dopiero 6+. Na pewno są TT do kaszki albo trójprzepływowe

reklama
axa - z TT do kleików Smoczek X trójprzepływowoy :)) ten do kaszki ma za duż dzirurkę, aj mam tego trójprzepływowego i jest okej :)

Pyatnko - ja małej daję codziennie jakis inny smaczek słoiczka gerbera te po 4 miesiącu - mogę tk no nie ? bo szwagierka mi poweidziała, ze tylko jabłko i marchewka ??????????

Do góry