M
malenstwo20
Gość
przybiera dobrze. tez myslalam ze to przez brzuszek. buzke ma czysta.
moze to ten kryzys laktacyjny??
moze to ten kryzys laktacyjny??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anusienka mam podobny problem !! tyle że u Małego stwierdzono skaze białkową plus alergie na soje i moje pytanie co ja mogę jesc?? wszedzie albo mleko albo soja ! odstawiłam melemu cycka na kilka dni bo go wysypalo strasznie jak zjadlam kotleta schobowego w panierce (jajo i bulka tarta) , dodatkowo mamy problem z ulewaniem i jesli do niedzieli nie minie ,lekarka kazala nam podawac tydz mleko bebilon pepti i jak nie przestanie ulewac to ulewa przzez refluks a jak minie to przez alergie i co dzis piatek a maly 3dni tak ladnie nie ulewal a od wczoraj hlusta mlekiem ze tragedia ! i mam pytanko jest tu jakas mamusia z refluksem ktora mogla by mi troche powiedziec o diagnozowaniu leczeniu i jak dlugo to bedzie trwalo?? jesli tak plisek o info na priv bo przez ulewaczka nie mam czasu na nic , bo ciagle karmimy sie przebieramy i jemy i tak w kolo. a jak sie nie ulewalo to walczylismy z kolka ( od kiedy zmienilismy mleczko na nie uczulajace przeszly prawie calkowicie)