mógłby mieć problemy z brzuszkiem. Przy każdym przejściu na kolejne mleko tak się robi. lepiej zacząć mieszać rano bo podobno bywa że dziecku dwójka nie podchodzi i trzeba się wstrzymać lub zmienić mleczko. U nas nie było problemów - przeciwnie mała zaczęła robić "ładniejsze" kupki
reklama
Kasieczek u nas to bardziej z przymusu było niz z checi;-)moj miał kupic w sklepie 1i2 bo mm sie skonczyło ale posłac chłopa kupił dwie 2 jak przyszedł ze sklepu nie sprawdziłam do szafki wstawił a był juz wieczor i mała spała juz, w nocy sie obudziła i ja ide mleko robic a tam zonk a 2 w nocy wiec chciała nie chciała zrobiłam z 2 nic sie nie działo wiec juz nie kupowałam 1 tylko 2 robiłam;-):-)
*martusia*
Fanka BB :)
my w sumie też już na 2 jedziemy. 2 można już od 4 miesiąca dawać ale to ewentualnie. no i najpierw albo mieszać 1 z 2 albo naprzemian karmienie 1 i 2. my przechodzimy z bebilonu ar więc u nas to inaczej wygląda, bo teraz jak daję bebiko 2 to muszę zagęszczać...
dziś poszedł słoiczek warzyw z indykiem - zjadł połowę jak zawsze i popił herbatką malinową z dziką różą.
dziś poszedł słoiczek warzyw z indykiem - zjadł połowę jak zawsze i popił herbatką malinową z dziką różą.
Muszę się pochwalić że moja niunia dostała dziś 3 łyżki płatków ryzowych na wodzie. Jadła bardzo ładnie, nie ubrudzila buzki, nie pchala raczek i otwierała buzię jak widziała lyzeczke. Ładniej niż brat. Dostała troszeczkę bo miałam czekać do równego pół roku ale to już niewiele brakuje. A niunia widzę że gotowa już jest.
stokrotka.af
na opakowaniu MM napisane,że 2 dopiero od 6 miesiąca to skąd Ci się Martuś te 4 wzięło 
no masz a ja wieczorem wymieszałam
junior też nigdy problemów z brzuszkiem nie miał, obce nam kolki itp.przeboje ;-)
mnie zostało pół puszki 1 więc jak się skończy a młody nie będzie świrował to już tylko 2 będę kupować ;-)

no masz a ja wieczorem wymieszałam

mnie zostało pół puszki 1 więc jak się skończy a młody nie będzie świrował to już tylko 2 będę kupować ;-)
Nati pije Bebiko 2 odkąd skończyła 5 miesięcy i 1 tydzien, też nic się nie działo. Pediatra nam sma pozwoliła dać wczesniej, bo się młoda poprzednim nie najdała.
Kurde felek u nas znowu zastój z kupą.
Wiem, że na ząbki może byc rozwolnienie , ale czy zaparcia tez mogą być ?
Kurde felek u nas znowu zastój z kupą.
Wiem, że na ząbki może byc rozwolnienie , ale czy zaparcia tez mogą być ?
reklama
*martusia*
Stokrotka gdzieś czytałam na jakimś opakowaniu mm czy coś podobnego że mm 2 można dawać od 4 msca. ale wydaje mi się, że to musi być decyzja pediatry bo np ja sama z siebie nie dałabym. tam było 'ewentualnie' także spokojnie 
Podziel się: