reklama
*martusia*
Fanka BB :)
wiem ze jeszcze dlugo do roczku ale chcialam zapytac na jakie mleko bedziecie przechodzic? ja sie waham miedzy bebilon 3 a bebiko 3. chociaz po bebiko 2 atrakcji mialam co nie miara...
stokrotka.af
ja dziś zaserwowałam młodemu twarożek półtłusty Mazurski z jogurtem naturalnym i śliwkami ze słoiczka, tyle,że musiałam blenderem potraktować bo inaczej było plucie :-(
K
Kasieq
Gość
no u nas twarożkiem też pluje... tylko na gładko zmiksowany zje a ostatnio wsunęła cały słoiczek twarożku z bobovity https://www.bobovita.pl/home/produkty/deserki/jablka-i-morele-z-twarozkiem/
jasminum82
U nas po roczku będzie konsekwentnie enfamil no chyba, że się potwierdzi skaza, którą nas jedna lekarka postraszyła a druga z kolei (nasza) uspokoiła. Ale w każdym razie mleczko mam dawać jak do tej pory to samo, byle nie więcej niż już dostaje, ale za to nie dawać żadnych twarożków, danonków itp.
*martusia*
moj Oli znowu pluje czym popadnie... czy to obiad czy deser i tak jest plucie. wczoraj rozgniotl pol koszyczka malin sadysta jeden :/
a chałkę dawala ktoras z Was moze?
a chałkę dawala ktoras z Was moze?
Ja dawałam już każde pieczywo. Od białego pop czarne, od pszennego po z ziarnami, od bułki po chałki i paluchy serowe. 
Mleko? My zostajemy na cycu, ale do kaszek daję Gerbera.
Weronika mi wczoraj nic nie zjadła w ciągu dnia, zjadła rano mleko + śniadanie o 8 i dopiero wieczorem cyca. Dzisiaj póki co sytuacja się powtarza. Chyba za gorąco. Za to pije i pije i pije.

Mleko? My zostajemy na cycu, ale do kaszek daję Gerbera.
Weronika mi wczoraj nic nie zjadła w ciągu dnia, zjadła rano mleko + śniadanie o 8 i dopiero wieczorem cyca. Dzisiaj póki co sytuacja się powtarza. Chyba za gorąco. Za to pije i pije i pije.

reklama
Podziel się: